Αυτοκρατορία με εποχή Τίγρη

08:25 15/5/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας που προσθέτει: «Έδυσε η εποχή της συρρίκνωσης, της μιζέριας και της αυτοκαταστροφής. Η δύσκολη, αλλά καθοριστικής σημασίας απόφαση για την πτώχευση της ΠΑΕ είναι από χθες γεγονός. Όμως σε μια στιγμή που κανείς δεν περίμενε ότι θα την βιώναμε ποτέ, ευτυχώς υπάρχει η εγγύηση του Δημήτρη Μελισσανίδη που ήδη έχει βάλει μπροστά το σχέδιο της αντεπίθεσης σε όλα τα μέτωπα».

SPORTDAY

«ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ!», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία αναφέρεται φυσικά στον Δημήτρη Μελισσανίδη: «Εκκαθάριση και αναγέννηση με οδηγό τον Μελισσανίδη αποφάσισε η ΠΑΕ».

LIVE SPORT

«Το πήραν απόφαση», τονίζει η εφημερίδα στον τίτλο της και προσθέτει: «Στις 7 Ιουνίου πέφτουν οι τίτλοι τέλους για την ΠΑΕ ΑΕΚ. Εκκαθάριση της εταιρείας και εκούσιος υποβιβασμός στη Γ' εθνική». Επίσης, η Live Sport αναφέρεται και στον «Γολγοθά των απλήρωτων υπαλλήλων της ΠΑΕ».

GOAL NEWS

«ΕΠΟΧΗ ΤΙΓΡΗ», είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, η οποία αναφέρει: «Η ΑΕΚ επέλεξε την καθαρή λύση της εκκαθάρισης και ο Δημήτρης Μελισσανίδης δηλώνει πανέτοιμος για το restart σε όλα τα επίπεδα. Ετοιμάζει τις ανακοινώσεις, προχωρά ακάθεκτος για ομάδα και γήπεδο. Ορίστηκε το τριμελές ΔΣ με Νεστορίδη, Δημητρέλο και Αλεξίου, που θα προχωρήσει τις διαδικασίες έως τη ΓΣ της 7ης Ιουνίου, δύο μέρες πριν από τις εκλογές της Ερασιτεχνικής».

Keywords
Τυχαία Θέματα