«Αυτοκτόνησε» η ΑΕΚ

18:56 10/3/2012 - Πηγή: AEK365

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο της. Η Ένωση αν και βρέθηκε να προηγείται στο πρώτο ημίχρονο, ακόμα και 5 γκολ, τελικά παραχώρησε ισοπαλία στη ΧΑΝΘ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1. Οι «κιτρινόμαυροι» με αυτή την ισοπαλία έχασαν σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια που κάνουν για να τερματίσουν όσο πιο κοντά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα

και τον Διομήδη Άργους.

Το ματς

Αρκετά νωθρό ήταν το ξεκίνημα για την ΑΕΚ. Η Ένωση δεν κατάφερε να βγει μπροστά με προϋποθέσεις και αυτό η ΧΑΝΘ το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο, αφού πήρε προβάδισμα στο ξεκίνημα και άγχωσε τους Πρωταθλητές. Αυτό όμως δεν έμεινε για πολύ από την στιγμή που η ΑΕΚ βελτίωσε τις αμυντικές της τοποθετήσει και με μπροστάρη τον Χρίστοφορο Μπακαούκα, κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στην συνέχεια και πιο συγκεκριμένα προς τα μισή του ημιχρόνου η ομάδα κατάφερε να ισοφαρίσει (7-7) και να φτάσει να δημιουργήσει μια διαφορά της τάξεως των τριών γκολ (13-11)σ, ενώ το 11-16 του ημιχρόνου έδειξε πως η Ένωση έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ αρχικά προσπάθησε να βελτιωθεί και τα κατάφερνε, αφού εύκολα είχε το πάνω χέρι και την διαφορά (23-19). Αυτή η διαφορά, όμως δεν κρατήθηκε και στην συνέχεια, αφού η ΧΑΝΘ, που παραδοσιακά δυσκολεύει την Ένωση, ανέβασε την απόδοσή της και σε συνδυασμό με τα αμυντικά λάθη που έκανε η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη, ισοφάρισε σε 28-28, λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη της αναμέτρησης. Έτσι η ΑΕΚ δεν κατάφερε να σκοράρει στη τελευταία φάση και άφησε πολύτιμους βαθμούς στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό στην Πάτρα με τον ΠΑΟΚ.

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος , Μπακαούκας, Αϊβάζης, Γεωργιάδης, Μαξίμοβιτς ,Βακάλης, Κοκολοδημητράκης, Κουλούρης., Παπαδόπουλος, Κόντης,Σύγγαρης, Ασαρίδης, Οικονόμου, Τσαούσης, Τούτσης, Ζαχάρης.

ΧΑΝΘ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Δέσπος ,Τζίνεβης, Τσαβδάρης ,Σπυρόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Παπαδόπουλος Κοκτσίδης, Λάππας, Ναουμίδης ,Ιωαννίδης ,Κουτσικόπουλος ,Ευαγγελίδη Καπετάνου, Ορφανουδάκης, Αργυρίου, Πιστοφίδης ,Παπαδόπουλος, Παντελίδης. Κεσίδης Τίκος Ανανιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα