Αυτοκτόνησε ο Αστέρας

18:47 4/4/2012 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ (0-0)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ :2-2

ΓΗΠΕΔΟ: ΓΗΠΕΔΟ ΑΣΤΕΡΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΑΚΟΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ)

Ο Ατρόμητος παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα που έφερε απέναντι στον Αστέρα στην Τρίπολη με 2-2 πήρε το εισιτήριο που οδηγεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, για δεύτερη συνεχόμενη

χρονιά. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ευνοούμενη από το προηγούμενο μεταξύ τους αποτέλεσμα στο Περιστέρι (0-0) κατάφερε να πετύχει δύο γκολ εκτός έδρας και να φύγει με την πρόκριση. Καλύτερη η ομάδα της Τρίπολης, αλλά τα τραγικά λάθη που έκανε στην άμυνα της στέρησαν την δυνατότητα να πάρει μια ιστορική πρόκριση.

Το ματς

Δυναμικό ξεκίνημα πραγματοποίησε ο Ατρόμητος, ο οποίος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη κατάφερε να βγει μπροστά και να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Κάτι που κατάφερε να κάνει ο Τάτος στο 15ο λεπτό με ωραίο πλασέ κι έπειτα από την πάσα του Μήτρογλου, ο οποίος νωρίτερα έκλεψε την μπάλα από τον Πουλίδο, κάνοντας μια κούρσα από το κέντρο. Παρά το γεγονός πως ο Αστέρας αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 6ο λεπτό, λόγω της αποβολής του Μπαρτολίνι ,κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και να βγει μπροστά για την ισοφάριση. Έτσι μπόρεσε να φέρει το ματς στα ίσα στο 21ο λεπτό μετά από εύστοχη εκτέλεσε πέναλτι του Ροζέριο. Αυτό το γκολ έδωσε άλλον αέρα στους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν τον έλεγχο, αλλά μέχρι το ημίχρονο δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι διαφορετικό.

Στην επανάληψη ο Αστέρας, παρά την αριθμητική του μειονότητα έδειξε χαρακτήρα και ευτύχησε με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου να διπλασιάσει τα τέρματά του με τον Ναβάρο. Πιο συγκεκριμένα μετά από την σέντρα του Ράγιος, ο Ναβάρο βρίσκει την μπάλα και με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Στην συνέχεια ο ρυθμός δεν έπεσε ούτε στιγμή και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο. Μάλιστα ο Ατρόμητος που ήθελε να βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό πίεσε και η πίεση αυτή απέδωσε καρπούς στο 71ο λεπτό, μετά από τραγικό λάθος του Πουλίδο, εκεί όπου παραφύλαγε ο Μήτρογλου, ο οποίος με εξαιρετική κίνηση βρήκε δίχτυα και ισοφάρισε για την ομάδα του.

Τα επόμενα λεπτά κύλησαν με τον Ατρόμητο να προσπαθεί να διαφυλλάξει τα κεκτημένα και τον Αστέρα να προσπαθεί, έστω και στο τέλος να κάνει την ανατροπή,χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπαντής, Τσαμπούρης, Πουλίδο (85'Σολάκης), Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Χουανίτο, Ουσέρο, Ράγιος, Ναβάρο, Ροζέριο (78' Φρανκού), Περόνε (63'Μπρέσκα).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Τόμας, Γιαννούλης( 53' Επστάιν), Ιγκλέσιας (59'Πίτου Γκαρσία), Σφακιανάκης (70' Σκόνδρας), Δημούτσος, Μπρίτο, Τάτος, Μήτρογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα