Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την αυτοκτονία του 77χρονου

17:47 4/4/2012 - Πηγή: AEK365

Όλος ο ελληνικός λαός είναι συγκλονισμένος από το περιστατικό της αυτοκτονίας του 77χρονου συνταξιούχου στην πλατεία Συντάγματος το πρωί της Τετάρτης. Ήδη μάλιστα η αυτοκτονία προκάλεσε άμεσα την οργάνωση συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας τόσο στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη στη μνήμη του 77χρονου.

Οι συγκεντρώσεις

διοργανώνονται μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Στο Facebook έχουν ήδη δημιουργηθεί σελίδες με τίτλο «Όλοι στο Σύνταγμα, να μην συνηθίσουμε το θάνατο» και «Όλοι στην Καμάρα, να μην συνηθίσουμε το θάνατο» που καλούν στις 18.00 και στις 19.00 αντίστοιχα τον κόσμο να διαδηλώσει.

Παράλληλα, στο Σύνταγμα σπεύδουν δεκάδες άνθρωποι για να αφήσουν λίγα λουλούδια και σημειώματα στο σημείο όπου ο 77χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του.

Οι «Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας» οργανώνουν το απόγευμα την 34η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής και την αφιερώνουv στον 77χρονο.

«Καταγγέλλουμε με την σημερινή μας Μοτοπορεία όλους αυτούς που ποδοπάτησαν το Σύνταγμα της Ελλάδος και κατακρεούργησαν κάθε δομικό συστατικό της δημοκρατίας που δήθεν υπηρετούν.

» Καταγγέλλουμε όλους αυτούς που όπλισαν το χέρι του αυτόχειρα αδελφού μας σήμερα. Με την σημερινή πορεία μας στέλνουμε το μήνυμα σε όλους τους συμπολίτες μας για όλους αυτούς που έχασαν την ζωή τους και την ψυχή τους» αναφέρουν.

Σημείο συνάντησης: πάρκινγκ θεάτρου Λυκαβηττού (17:30).

Keywords
Τυχαία Θέματα