Αυτός είναι ο Βρετανός που δολοφονήθηκε στα Μάλια

14:47 24/7/2013 - Πηγή: AEK365

Στην δημοσιότητα δόθηκε φωτογραφία αλλά και τα στοιχεία του 19χρονου Βρετανού τουρίστα ο οποίος μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από συμπατριώτες του στην διάρκεια συμπλοκής στα Μάλια της Κρήτης.
Πρόκειται για τον Tyrell Matthews Burton με την βρετανική εφημερίδα MIRROR να δημοσιεύει αναλυτικό ρεπορτάζ με τίτλο "Ο μικρός κύριος Tyrell Matthews-Burton μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου σε πάρτι σε νησί της

Ελλάδας".
Ο Tyrell, γνωστός και με το ψευδώνυμο Sterling ο οποίος δούλευε βοηθός πωλητή σε κατάστημα ρούχων, φέρεται να δολοφονήθηκε από έναν άλλο 19χρονο Βρετανό με κουζινομάχαιρο, αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας..
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο άτυχος νεαρός, ο οποίος φαίνεται στη φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο instragam ενώ βρίσκονταν για διακοπές στα Μάλια, περιγράφεται σαν ένα ήσυχο παιδί που δεν έμπλεκε σε καβγάδες.
Η μητέρα του τον είχε μεγαλώσει μόνη της σαν "μικρό κύριο" όπως αναφέρει το δημοσίευμα, που επικαλείται το flashnews.gr, και φρόντισε να λάβει την καλύτερη δυνατή παιδεία.
Ο 19χρονος ζούσε με τη μητέρα του στο Ανατολικό Λονδίνο ενώ στο κατώφλι του σπιτιού του φίλοι και αγαπημένοι του άφησαν λουλούδια στη μνήμη του.
Τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός πως ο Tyrell είχε συμπληρώσει τα 19 του χρόνια λίγες ώρες πριν, ενώ θα έφευγε την επόμενη ημέρα για την Αγγλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα