Μπατίστα: Θα είναι καλό να παίξουμε με την ΑΕΚ

13:41 24/7/2013 - Πηγή: AEK365

Στον πάγκο του Περαμαϊκού θα κάθεται από εδώ και στο εξής ο Ντανίελ Μπατίστα και όπως δήλωσε ο ίδιος θα ήταν καλό για την ομάδα του να τεθεί αντιμέτωπη με την ΑΕΚ. Μιλώντας στο stoplekto.gr ο πρώην προπονητής της ομάδας Νέων της Ένωσης είπε για τη συνεργασία του με τον Περαμαϊκό:

«Κάναμε μια επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας τους οποίους γνώριζα και συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε την ερχόμενη περίοδο. Πρέπει να κοιτάξω αρκετά πράγματα, διότι δεν γνωρίζω πολλά πράγματα σχετικά με την κατηγορία. Θα πάρουμε παίκτες

αρκετούς κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα θα δημιουργηθεί από την αρχή».

Σχετικά με τη φιλοσοφία την οποία θέλει να περάσει στην ομάδα του Πειραιά τόνισε: «Σε όσες ομάδες έχω δουλέψει θεωρώ ότι έχουν παίξει όμορφο ποδόσφαιρο ωστόσο αυτό που θα πρέπει να κάνω είναι να ακούσω τις επιθυμίες της διοίκησης και να δουλέψουμε ώστε να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε. Απ'όσο γνωρίζω πρωταρχικός στόχος είναι να διατηρηθούμε στην κατηγορία».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να βρεθεί αντίπαλος με την ΑΕΚ; «Θα είναι πολύ καλό να παίξουμε κόντρα στην ΑΕΚ διότι πρόκειται για σωματείο με πολύ κόσμο, πρεστίζ και δυνατό σύνολο. Είναι μεγάλος σύλλογος ο οποίος έπρεπε να συμμετέχει στη Super League».

Καταλήγοντας είπε: «Ο κόσμος θα πρέπει να έχει υπομονή γιατί ο σύλλογος χτίζεται σιγά-σιγά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και όχι πόλεμος».

Keywords
Τυχαία Θέματα