Αυξήθηκε το μπάτζετ...

19:43 17/4/2013 - Πηγή: AEK365

Επικυρώθηκε σήμερα η απόφαση της ομοσπονδίας να αναπροσαρμόσει προς τα επάνω το μπάτζετ, που αφορά στους σωματειακούς προπονητές, με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα ισχύσει η ανακοίνωση του Υφυπουργού Αθλητισμού για τον τακτικό προϋπολογισμό του 2013.

Έτσι το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, αποφάσισε να διαθέσει για τους σωματειακούς προπονητές το ποσό των 952.500 ευρώ, δηλαδή 152.500 ευρώ περισσότερα από ότι είχε ανακοινώσει στην Γενική Συνέλευση. Στην ίδια σύσκεψη αποφασίστηκε η βελτίωση των χρημάτων που αφορούν στην μετακίνηση

των σωματείων για τα διασυλλογικά Πρωταθλήματα, σε σχέση με αυτά που ανακοινώθηκαν στην αρχή της χρονιάς.

Στη διάρκεια του συμβουλίου επικυρώθηκε η συνεργασία με την WIND, η οποία θα είναι διευρυμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας θα είναι χορηγός και της σειράς αγώνων Run Greece, ενός νέου θεσμού, οι λεπτομέριες του οποίου θα ανακοινωθούν στην συνέντευξη Τύπου στις 25/4. Τέλος, επικυρώθηκε η συνεργασία του ΣΕΓΑΣ με τις εταιρείες GU και Chiquita.

Ξεκινάνε τα έργα στο ΟΑΚΑ

Αμεσα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες στους ξενώνες του ΟΑΚΑ, καθώς το έργο ανέλαβε μειοδοτική εταιρεία. Η ομοσπονδία με δικό της κόστος θα ανακατασκευάσει χώρο που της παραχώρησε η διοίκηση του ΟΑΚΑ, προκειμένου να φιλοξενηθούν εκεί αθλητές της εθνικής ομάδας. Αρχική πρόθεση της ομοσπονδίας ήταν να έχουν παραδοθεί τα δωμάτια έως τον Μάρτιο, κάτι που δεν κατέστη δυνατό εξαιτίας της απόφασης της διοίκησης του ΟΑΚΑ, να παραχωρήσει τελικά στο ΣΕΓΑΣ, άλλο κτήριο από αυτό που αρχικά είχε συμφωνηθεί, με αποτέλεσμα να γίνει εκ νέου διαγωνισμός. Σε κάθε περίπτωση οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό.

Keywords
Τυχαία Θέματα