«Αγχωτικό παιχνίδι»

21:41 14/1/2012 - Πηγή: AEK365

Η Καβάλα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Ηλυσιακό στο κλειστό της Καλαμίτσας και έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα με 78-73.Ο κόουτς της ομάδας, όμως Δημήτρης Πρίφτης θέλει οι παίκτες του να παρουσιάζουν την εικόνα που έχουν στα εντός έδρας ματς και μακριά από την Καβάλα.

«Ήταν αγχωτικό παιχνίδι. Έπρεπε να διαχειριστούμε το πρέπει της νίκης.

Αυτό έδωσε ιδιαίτερο άγχος στις ενέργειες μας, απέναντι στον Ηλυσιακό, ομάδα σταθερή με καλούς και κινητικούς παίκτες. Ήταν απολαυστικό ματς για τον κόσμο, αλλά πολύ δύσκολο για εμάς. Θα δουλέψουμε τις επόμενες ημέρες τη διπροσωπία που εμφανίζουμε στα εντός και στα εκτός ματς»

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ηλυσιακού, Κώστας Φλεβαράκης, τόνισε:

Παίξαμε παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας, κάτι που φαίνεται και από το αποτέλεσμα. Η Καβάλα κέρδισε δίκαια. Εμείς την Τετάρτη χάσαμε πολύ ενέργεια στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και μετά πολύ από την αυτοσυγκέντρωση μας, γιατί επί δυο μέρες αναλύαμε με τους παίκτες κάθε φάση του παιχνιδιού στο ΣΕΦ. Θέλαμε να ανακόψουμε το ρυθμό της Καβάλας, που στην έδρα της τρέχει και εκτελεί. Όταν ωστόσο, παίκτες σαν τον Ο' Μπράιαντ είναι σε καλή μέρα, είναι δύσκολο να τους σταματήσεις. Στο τέλος που γυρίσαμε το ματς, δεν καταφέραμε να το πάρουμε στις βολές, από τη στιγμή που αστόχησαν παίκτες που συνήθως ευστοχούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα