Το σήκωσε ο Νάτσο (VIDEO)

00:09 17/6/2013 - Πηγή: AEK365

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ- ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ: 0-3
Γήπεδο: Νουέβο Μονουμεντάλ

Την κούπα Torneo Final σήκωσε και μαθηματικά η Νιούελς, που νίκησε με 3-0 την Ατλέτικο Ραφαέλα. Σε αυτό βοήθησε και η Λανούς του Μπλάνκο που νίκησε με 5-1 τη Ρίβερ και την άφησε 6 βαθμούς πίσω από της Νιούελς που έτσι κι αλλιώς είχε βρεθεί από νωρίς αγκαλιά με το τρόπαιο.

Έτσι η ομάδα του Σκόκο θα αντιμετωπίσει στον τελικό την Βέλεζ που είχε πάρει το Torneo Inicial.

Η Ραφαέλα απείλησε πρώτη με ένα σου του Βέρα στο 15ο λεπτό, το οποίο

κόντραρε στον Χάινζε ενώ η Νιούελς έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 28', με τον Σκόκο να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι, από τη βούλα του πέναλτι. Μάλιστα την εσχάτη των ποινών είχε κερδίσει ο ίδιος ο Σκόκο μετά από όμορφη ενέργεια. . Στο 45' μετά από σέντρα του Ροντρίγκες ο Σκόκο δεν πρόλαβε την μπάλα, ενώ στο 52' το σουτ του Φεντερίκο Γκονζάλες πέρασε λίγο άουτ.

τελικά το γκολ για τη Νιούελς ήρθε στο 67ο λεπτό και το πέτυχε αντίπαλος, καθώς μετά από γύρισμα του Κάσκο ο Καρνιέγιο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 71ο λεπτό το σουτ του Ελουχάνς πέρασε μόλις άουτ και στο 79' ο Μάξι Ροντρίγκες έκανε όμορφη ενέργεια, έδωσε για τον Φιγκερόα που έγραψε το 2-0. Το τελικό 3-0 έγραψε ο Ουρούτι στις καθυστερήσεις του αγώνα.

ΡΑΦΑΕΛΑ: Σάρα, Ντομίνγκες, Καρνιέγιο, Βέλα (85' Σακς), Ελουχάνς, Καρέρα (76' Λόπες), Σεράνο, Φισόρε, Βέρα, Γκονζάλες, Ντεπέτρις (70' Αλμπερτένγκο).

ΝΙΟΥΕΛΣ: Γκουζμάν, Κάσκο, Χάινζε, Κάσερες, Βεργκίνι, Μπερνάρντι, Πέρες, Ροντρίγκες, Γκουζμάν, Φιγκερόα (90+1' Νούνιες), Τόνσο (74' Ορθάν), Σκόκο (87' Ουρούτι).

Keywords
Τυχαία Θέματα