Με μπροστάρη τον Πίρλο... (VIDEO)

23:56 16/6/2013 - Πηγή: AEK365

CONFEDERATIONS CUP- 1ος ΟΜΙΛΟΣ- 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΕΞΙΚΟ- ΙΤΑΛΙΑ: 2-1
Γήπεδο: Μαρακανά

Δύσκολη νίκη με 2-1 πέτυχε η Ιταλία κόντρα στο Μεξικό με 2-1, με τον Πίρλο να κάνει μεγάλο ματς στην 100η συμμετοχή του με τη φανέλα της Σκουάντρα Ατζούρα.

Στο 4ο μόλις λεπτό ο Μάριο Μπαλοτέλι προσπάθησε να κρεμάσει από μακριά τον Κορόνα, με την μπάλα

να μην του κάνει το χατίρι, ενώ δύο λεπτά μετά, ο Μοντολίβο έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Μπαλοτέλι έπιασε το πλασέ, αλλά ο Κορόνα έπεσε και έδιωξε δύσκολα. Η Ιταλία ήταν απόλυτη κυρίαρχος στο ματς και στο 7' το σουτ του Τζιακερίνι από δεξιά, πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 8' ο Κορόνα είπε όχι σε όμορφο σουτ του Μπαλοτέλι. Το Μεξικό απάντησε στις φάσεις της Ιταλίας στο 11ο λεπτό, καθώς ο Ντος Σάντος έκλεψε από αριστερά, έκανε το γύρισμα στην περιοχή, αλλά το σουτ του Γουαρδάδο μέσα από την περιοχή, σταμάτησε στο δοκάρι του Μπουφόν. Στο 16' ο Πίρλο ανατράπηκε στην περιοχή του Μεξικό, με τον ρέφερι να μη δίνει το πέναλτι, αλλά στο 28ο λεπτό ο άσος της Γιουβέντους με τρομερή εκτέλεση φάουλ, έβαλε μπροστά την Ιταλία στο σκορ. Το ματς είχε όμορφο ρυθμό και στο 34' ο Μπαρτζάλι έκανε τραγικό λάθος και στη συνέχεα αναγκάστηκε να κάνει πέναλτι στον Ντος Σάντος και ο Τσικαρίτο από τα 11 μέτρα έφερε στα ίσα το ματς. Στο 41' ο Κορόνα πρόλαβε προ του Μπαλοτέλι μετά από γύρισμα του Αμπάτε από δεξιά.

Στο 53ο λεπτό ο Πίρλο εκτέλεσε φάουλ από παρόμοια θέση με αυτή που σκόραρε, το εκτέλεσε συρτά, η μπάλα έφτασε στον Μοντολίβο, αλλά η προβολή του σταμάτησε στον Κορόνα. Στο 59' ξανά ο Πίρλο με εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ στο 78ο λεπτό η Ιταλία έκανε το 2-1. Ο Μπαλοτέλι ξέφυγε από δύο αμυντικούς και με προβολή νίκησε τον Κορόνα.

ΜΕΞΙΚΟ: Κορόνα, Ροντρίγκες, Σαλσίδο, Τοράδο, Ντος Σάντς, Ακίνο (53' Μίερ), Τσικαρίτο, Μορένο, Σαβάλα (83' Χιμένεθ), Γουαρδάδο, Φλόρες.

ΙΤΑΛΙΑ: Μπουφόν, Κιελίνι, Ντε Σίλιο, Μπαρτζάλι, Αμπάτε, Τζιακερίνι (8' Ακουϊλάνι), Ντε Ρόσι, Μοντολίβο, Πίρλο, Μαρκίζιο (68' Τσέρτσι), Μπαλοτέλι (82' Τζιλαρντίνο).

Keywords
Τυχαία Θέματα