Αγκαλιά με τον τίτλο ο ΑΠΟΕΛ

19:10 21/4/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΟΠΑΠ

Β' ΦΑΣΗ Α' ΟΜΙΛΟΣ

ΑΕΚ Λάρνακας-ΑΠΟΕΛ 0-1
(63' Μάριο Σέρτζιο)

Ο ΑΠΟΕΛ δεν άφησε ανεκμετάλλευτο το δώρο που του έκαναν χθες Ανόρθωση και Ομόνοια, ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα, και σήμερα κέρδισε στο "ΓΣΖ" την ΑΕΚ

Λάρνακας με 1-0 και έφτασε ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο Μάριο Σέρτζιο με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο 63ο λεπτό και πλέον η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ξεφύγει οκτώ βαθμούς από τους διώκτες της και μπορεί να ελπίζει βάσιμα πως θα κατακτήσει ξανά τα σκήπτρα στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

ΑΕΚ (Ραν Μπεν Σιμόν): Χαΐμοφ, Γκριν (87' Μέρτακκας), Καταλά, Σεράν, Ζιλέ, Ντα Σίλβα, Λίνσεν (68' Παύλου), Φαν Ντάικ, Τομάς, Πάλιτς, Τσάντο
ΑΠΟΕΛ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Πάρντο, Μ. Σέρζιο, Ολιβέιρα, Καρυπίδης, Κλουκόφσκι, Χαραλαμπίδης, Τζιόλης (77' Πίντο), Μοράις, Αλεξάνδρου, Μαντούκα (89' Μπούντιμιρ), Μπιτόν (86' Μπέκμαν)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Β' ΦΑΣΗ Β' ΟΜΙΛΟΣ

Απόλλων-ΕΝΠ 4-1
(55', 80', 84' Σολάρι, 20' Σουάνης/ 67' Αρτυματάς)
Ο Απόλλωνας με χατ - τρικ του Σολάρι (55', 80', 84') και ένα γκολ του Σουάνη (20'), κέρδισαν με 4-1 την Ένωση στο Τσίρειο, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ του δεύτερου γκρουπ.
Τόσο οι κυανόλευκοι, όσο και οι βυσσινί παρουσιάστηκαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους για γνωστούς και διάφορους λόγους. Το γκολ της παραλιμνίτικης ομάδας πέτυχε με ωραίο τρόπο ο Αρτυματάς στο 67'

Απόλλων: Φανή, Φροξυλιάς, Παρλόφ, Μ. Στυλιανού, Μιγκουελίτο (60' Βασιλείου), Κωνσταντίνου, Καρδόσο (62' Παναγή), Σέρα, Σταύρου, Σουάνης, Σολάρι.
ΕΝΠ: Κίττος, Μουλαζίμης, Γαλανόπουλος, Κωνσταντίνου, Σταθάκης, Αρτυματάς, Κολάνης, Κοσμάς, Τόφας, Κριβοκάπιτς, Μρντάκοβιτς.

Δόξα-ΑΕΛ 1-1
(7' Μιγκέλ/ 36' Αραούζο αυτ.)

Στο "Αμμόχωστος" η αδιαφορία ήταν η μεγάλη νικήτρια καθώς Δόξα και ΑΕΛ δεν διεκδικούν κάτι στα play off και έτσι ήρθε φυσιολογικά το τελικό 1-1. Μόλις στο 7ο λεπτό η Δόξα πήρε προβάδισμα με πλασέ του Μιγκέλ αλλά στο 36ο λεπτό ο Αραούζο έστειλε κατά λάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και ισοφάρισε για λογαριασμό της ΑΕΛ.

Δόξα: Νέγκρι, Πίνα, Λεονάρντο, Λεάντρο, Περέιρα (44' Μάρκες), Τροϊτέιρο (68' Αντρέ), Σουάρες, Καστανιέιρα, Φοφανά, Χατζίμπουλιτς (46' Φερνάντες), Τόι.
ΑΕΛ: Χίντι, Ελευθερίου, Κυριάκου, Θεοφίλου, Αραούζο, Σέρτζιο, Μιγκέλ, Νικολάου, Εντμάρ, Άντο, Ντιαλό (65' Κωνσταντίνου).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Β' ΦΑΣΗ Γ' ΟΜΙΛΟΣ

Νέα Σαλαμίνα-Αλκή 1-3
(71' Εγγλέζου/ 16', 42' Βασκονσέλος, 23' Μπακάλ)

Με τρία γκολ στο πρώτο μέρος, η Αλκή πήρε σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη καθώς κέρδισε την Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας με 3-1. Η ομάδα της Λάρνακας δημιουργεί δαφορά ασφαλείας στο τρίτο γκρουπ της βαθμολογίας ενώ από την άλλη μεριά δυσκολεύει πολύ η προσπάθεια της Νέας Σαλαμίνα για παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.
Ο Μπερνάντο Βασκονσέλος άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό για να πετύχει το 0-2 ο Μπακάλ στο 23'. Ο Βασκονσέλος και πάλι, στο 42' πέτυχε το τρίτο γκολ της Αλκής. Ο Πορτογάλος σκόραρε με πέναλτι και έφτασε τα 16 τέρματα στο Πρωτάθλημα. Ο Εγγλέζου στο 71' μείωσε σε 3-1.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μπλάζιτς, Γκράϊμς, Μοτέστε, Μπενίτεθ, Άγκμπο, Λαμπρόπουλος, Σααβέδρα, Αλίμι, Ρόκε, Όπερ, Γκρέϊ

ΑΛΚΗ: Μπρούκς, Μπάρτζε, Καπιλοτο, Φερνάντες, Φαράν, Γλιγκόροφ, Μάρκοβιτς, Άσπας, Βασκονσέλος, Μπακάλ, Σίτνεϊ

Ολυμπιακός Λευκωσίας-Εθνικός Άχνας 4-2
(10' Ενρίκε, 16' Κάστρο, 40' Μονακέλλο, 90' Μιχαήλ/ 52' Πιτσιλλίδης, 69' Παϊσάο)
Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας νίκησε με 4-2 τον Εθνικό Άχνας στο ΓΣΠ και πραγματοποίησε βαθμολογικό άλμα στον Γ' όμιλο του πρωταθλήματος, ξεπερνώντας το σημερινό του αντίπαλο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-0 στο πρώτο ημίχρονο με τέρματα των Ενρίκε (10'), Κάστρο (16') και Μονακέλλο (40'), όμως δύο τέρματα από τον Εθνικό στο δεύτερο ημίχρονο με τους Πιτσιλλίδη (52') και Παϊσάο (69') έδωσαν νέο ενδιαφέρον στον αγώνα. Τελικά, ήρθε και τέταρτο γκολ για τον Ολυμπιακό από τον Μιχαήλ λίγο πριν το τέλος και διαμορφώθηκε το τελικό 4-2.

Ολυμπιακός:Κάπσα, Γκασπάρ (84' Μιχαήλ), Ντουάρτε, Πίνα, Αλίμι, Εντάο, Κάστρο, Σωτηρίου, Σταμπόλιεφ, Μονακέλο (56' Ρότενμπεργκ), Ενρίκε,
Άχνα: Μάλαρτζ, Μαχράτζε, Αουρέλιο, Σίμοφ, Σκούλιτς (46' Πιτσιλλίδης), Λίμα, Πέντα, Σίλας, Κόντε (46' Χριστοφή), Παϊσάο, Κενμόγκνε.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα