Αγκαλιά με τον τίτλο

22:57 28/11/2012 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ- ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: 0-2
Γήπεδο: Mage Solar Stadium

Μια ανάσα από τον τίτλο βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου που νίκησε με 2-0 τη Φράιμπουργκ και ξέφυγε με 10 βαθμούς από τη 2η θέση.

Η Μπάγερν μπήκε όπως ήταν φυσικό πολύ δυνατά στο ματς και στο 11ο λεπτό κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Σοργκ. Ο Μίλερ έκανε το 1-0 από τα 1 μέτρα, ενώ στο 16' το σουτ του Ριμπερί από τα ύψος της περιοχής, πέρασε μόλις άουτ, δύο λεπτά μετά η Φράιμπουργκ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντιανέ, ενώ στ

39' οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι που ε δόθηκε σε χέρι του Μαρτίνεθ. Στο 42' ο Μπάουαν πρόλαβε τον Μίλερ, ενώ στο 45' η κεφαλιά του Ντάντε σταμάτησε στο δοκάρι της Φράιμπουργκ.

Στο 49' ο Μπάουμαν πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Ριμπερί, ενώ στο 63' ο Νόιερ είπε όχι σε σουτ του Σμιντ. Στο 72' το σουτ του Πισάρο έφυγε λίγο άουτ και στο 79' ο Τίμοστσουκ με όμορφο σουτ έκανε το τελικό 2-0. Στο 90' ο Φράις παραλίγο να μειώσει στην πρώτη του επαφή με την μπάλα.

ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ: Μπάουμαν, Σοργκ, Φλουμ, Ντιανέ, Χέντεσταντ, Μακιάντι (82' Λάις), Σούστερ, Σμιντ, Καλιγκιούρι, Ρόζενταλ (89' Φράις), Κρούζε.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Αλάμπα, Μπαντστούμπερ, Ντάντε, Μαρτίνεθ, Μίλερ, Κρόος (75' Ραφίνια), Ριμπερί, Σακιρί (64' Τίμοστσουκ), Γκόμες (58' Πισάρο).

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ- ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: 2-0
Γήπεδο: Μπορούσια Παρκ

Εξάδα έπιασε η Γκλάντμπαχ που επικράτησε με 2-0 της Βόλφσμπουργκ.

Η Γκλάντμπαχ άνοιξε το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό, καθώς ο Νορτνβάιτ με όμορφη μπαλιά βρήκε τον Αράνγκο στο ύψος του πέναλτι και ο Ισπανός με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Στο 35' και στο 39' ο Τερ Στέγκεν απομάκρυνε σουτ του Ντιέγκο και στο 44' η Γκλάντμπαχ έκανε το 2-0. Ο Αράνγκο τροφοδότης ετον Γιάντσκε κι εκείνος αμαρκάριστος μέσα από την περιοχή νίκησε τον Μπενάλιο. Στο 45' ο Ντοστ έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 49ο λεπτό ο Χέρμαν αστόχησε εξ επαφής, ενώ στο 51' ο Μπενάλιο είπε όχι σε σουτ του Ρουπ. Στο 78' η κεφαλιά του Ντοστ έξυσε το δοκάρι του Τερ Στέγκεν, ενώ στο 85' το μακρινό φάουλ του Νορντβάιτ πέρασε λίγο άουτ.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Τερ Στέγκεν, Γιάντσκε, Ντομίνγκες, Στρανζλ, Βεντ, Νορντβάιτ, Μαρξ, Αράνγκο (89' Μπρούερς), Ρουπ, Χέρμαν (72' Μλάπα), Ντε Καμάργκο (81' Χάνκε).

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Φάγκνερ (80' Λάκιτς) Κιέρ, Σέφερ, Νάλντο, Πόλακ, Τρας (59' Βιεϊρίνια), Χασέμπε, Όλιτς (69' Γιόνσον), Ντιέγκο, Ντοστ.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ- ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: 1-4
Γήπεδο: Βεζερστάντιον

Στη 2η θέση ανέβηκε η Μπάγερ Λεβερκούζεν η οποία πέτυχε μεγάλο διπλό με 4-1 μέσα στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης.

Στο 8ο λεπτό ο Σίρλε βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι, αλλά κατάφερε να αστοχήσει, ενώ στο 14' η άμυνα της Λεβερκούζεν σταμάτησε το σουτ του Ελία. Οι «ασπιρίνες» άνοιξαν τελικά το σκορ στο 31ο λεπτό, καθώς ο Μίελιτζ απέκρουσε το σουτ του Καρβαχάλ, αλλά στη συνέχεια ο Κάστρο από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 40ο ο Ελί

Keywords
Τυχαία Θέματα