Αγκάλιασε το Σκουντέτο

23:47 1/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΙΤΑΛΙΑ SERIE A' 27η αγωνιστική

ΝΑΠΟΛΙ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Σαν Πάολο

Αγκαλιά με το πρωτάθλημα βρίσκεται πλέον η Γιουβέντους μετά το 1-1 με την Νάπολι στον ιταλικό Νότο. Η "Κυρία" διατήρησε τη διαφορά των έξι βαθμών πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος με τη Νάπολι να πιέζει στο δεύτερο αλλά να μην μπορεί να πάρει το ματς.Το κλίμα στο Σαν Πάολο

ήταν καυτό και οι "μπιανκονέρι" το βίωσαν με το καλημέρα καθώς με το που έφτασε το πούλμαν έξω από το γήπεδο δέχθηκε επίθεση με αυγά και πέτρες και τελικά έφτασε στον προορισμό του με κάποια τζάμια λιγότερα.

Οι "παρτενοπέι" μπήκαν καλά στο ματς αλλά γρήγορα η Γιουβέντους ισορρόπησε την κατάσταση και στο 10ο λεπτό άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Κιελίνι που εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική σέντρα του Πίρλο. Στο 18' ο Βούτσινιτς βγήκε τετ α τετ με τον Ντε Σάνκτις αλλά δεν κατάφερε να τον πλασάρει. Η Νάπολι ανέβηκε μετά το 30' και τελικά στο 44' κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα όταν ο Ινλέρ έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο Μπονούτσι και κατέληξε στο "παραθυράκι" του Μπουφόν. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Καβάνι έριξε αγκωνιά στον Κιελίνι αλλά τη γλίτωσε με κίτρινη.

Μοιρασμένο το ματς στην επανάληψη με την Νάπολι να απειλεί στο 59' με σουτ του Χάμσικ που εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο Μπουφόν. Οκτώ λεπτά μετά ο Ντε Σάνκτις είπε "όχι" στην προσπάθεια του Βούτσινιτς. Στο 73' η Νάπολι έχασε απίστευτη ευκαιρία όταν ο Χάμσικ έκανε το σουτ, ο Μπουφόν έδιωξε και ο Τζεμαίλί προ κενής εστίας "κατάφερε" να μην στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις, Καναβάρο, Καμπανιάρο, Μπρίτος, Μάτζιο, Ζουνίγκα, Ινλέρ (84'Αρμέρο), Μπεχράμι, Χάμσικ, Πάντεφ (67'Ινσίνιε), Καβάνι.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Λιχτστάινερ, Πελούζο, Μαρκίζιο (91'Παντοΐν), Βιδάλ, Πίρλο, Τζιοβίνκο (74'Μάτρι), Βούτσινιτς (85'Πογκμπά).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα