Η ταινία «Ημερολόγιο» έγινε πραγματικότητα! (ΦΩΤΟ)

23:10 1/3/2013 - Πηγή: AEK365

Δύσκολα θα πίστευε κανείς ότι η ιστορία της ταινίας «Ημερολόγιο» θα μπορούσε να είναι πραγματικότητα. Ένα τόσο ερωτευμένο ζευγάρι ακόμα και στα γεράματά τους και η προσπάθεια του άντρα να βοηθήσει τη γυναίκα που πάσχει πια από αλτσχάιμερ.

Κι όμως αυτή είναι η ιστορία του 91χρονου Τζακ Πότερ και της αγαπημένης του 93χρονης Φίλις. Τα τελευταία χρόνια η Φίλις πάσχει από αλτσχάιμερ, ωστόσο ο Τζακ την επισκέπτεται καθημερινά στον οίκο ευγηρίας που τη φροντίζουν και χάρη στο ημερολόγιο που

κρατούσε από νεαρός της αφηγείται καθημερινά ιστορίες από την κοινή τους ζωή!

Μάλιστα, οι δυο τους πριν από λίγες μέρες έκλεισαν 70 χρόνια ευτυχισμένου γάμου.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στις 4 Οκτωβρίου 1941 και ο Τζακ είχε σημειώσει το ημερολόγιο του: «Ήταν ένα πολύ όμορφο βράδυ. Χόρεψα με ένα πανέμορφο κορίτσι, ελπίζω να την ξαναδώ». Δεκαέξι μήνες μετά παντρεύτηκαν!

Όπως λέει ο Πότερ έζησαν μια πολύ ευτυχισμένη ζωή.

«Είμαστε μαζί από τότε και έγραφα στα ημερολόγιά μου όλες τις ιστορίες μας και τα δικά μας αστεία. Δεν είχαμε ποτέ παιδιά, ήμασταν πάντα οι δυο μας».

«Πάντα παίρνω μαζί μου τα ημερολόγιά μου και της διαβάζω και της δείχνω παλιές φωτογραφίες. Της αρέσει πολύ. Όποτε με βλέπει απλώνει τα χέρια της να με αγκαλιάσει παρόλο που δεν είναι πολύ καλά», αναφέρει ο Πότερ.

«Οι άνθρωποι πάντα με ρωτούν ποιο είναι το μυστικό για ένα τόσο επιτυχημένο γάμο. Το μότο μας ήταν πάντα 'que sera, sera', δηλαδή 'ότι είναι να γίνει, θα γίνει'».

Keywords
Τυχαία Θέματα