Αγκαλιάζουν την πρόκριση Ντιναμό και Γενκ

23:56 7/11/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 7ος ΟΜΙΛΟΣ- 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΟΥΝ- ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: 0-2
Γήπεδο: Αρένα Τουν

Απίστευτο διπλό με 2-0 πέτυχε η Ντιναμό Κιέβου επί της Τουν κι ας αγωνίστηκε για περισσότερα από 70 λεπτά με λιγότερο παίκτη.

Η Τουν άγγιξε το γκολ στο 7ο λεπτό, καθώς είχε δοκάρι με τον Σαντίκ, ενώ στο 17' η Ντιναμό έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μποκανί. Παρόλα αυτά στο 29ο λεπτό η Ντιναμό πήρε το προβάδισμα,

καθώς μετά από γύρισμα του Γιαρμολένκο, ο Σκένκελ έστειλε την μπάλα κατά λάθος στα δίχτυα της ομάδας του.

Η Ντιναμό έμεινε πίσω στην επανάληψη αλλά στο 69ο λεπτό ο Γιαρμολένκο με τρομερή εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0 για τους Ουκρανούς.

ΤΟΥΝ: Φεβρ, Σκένκελ, Ράινμαν, Βίτβερ (74' Ζουφί), Λίτι, Χέντιγκερ, Κ.Σκέουνβλι (70' Φερέιρα), Σανόγκο Ζούνιορ, Σαντίκ, Μαρτίνεθ, Κάσιο (69' Μ.Σκέουνβλι).

ΝΤΙΝΑΜΟ: Σοφκόφσκι, Ντανίλο Σίλβα, Ντράγκοβιτς (60' Βίντα), Τρεμουλινάς, Κασερίντι, Μιγκέλ Βελόσο, Γιαρμολένκο, Σίντορτσουκ (46' Βουκόγιεβιτς), Γκούσεφ (89' Μακαρένκο), Μπελχαντά, Μποκανί.

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ- ΓΚΕΝΚ: 2-2
Γήπεδο: Ερμστ Χάπελ

Ισοπαλία 2-2 απέσπασε η Γκενκ μέσα στην έδρα της Ραπίντ και βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση.

Τα ματς δεν ήταν καλό στο πρώτο 20λεπρο, αλλά στο 27' η Γκενκ έκανε το 1-0 με πέναλτι του Μποντζί. Η Γκενκ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τν Φόσεν να αστοχεί από καλή θέση στο 36ο λεπτό, αλλά στο 40' ο Μπόιντ με κεφαλιά μετά δοκάρι του Σονλάιτνερ, έφερε στα ίσα το ματς. Μάλιστα στο 45+2 ο ίδιος παίκτης ήταν εκείνος που έβαλε μπροστά στο σκορ τη Ραπίντ Βιέννης μετά από πάσα του Τριμέλ.

Στο 55ο λεπτό ο Ντιμπόν αστόχησε από ιδανική θέση, αλλά στο 61' ο Μπουφέλ έφερε στα ίσα το σκορ για την Γκενκ. Στο 71ο λεπτό ο Νοβότα είπε όχι σε σουτ του Φόσεν

ΡΑΠΙΝΤ: Νοβότα, Σκράμελ, Σονλάιτνερ, Ντιμπόν, Χόφμαν, Πέτσος, Σκάουμπ, Μπόσκοβιτς (81' Μπέχρεντ), Μπόιντ, Σάμπιτζερ (77' Μπουργκστάλερ), Τριμέλ.

ΓΚΕΝΚ: Κέτελες, Μποντζί, Κουλιμπαλί, Νγκονγκσά, Χάιλαντ, Γκοριούς, Καμούς (90' Κουμοσρτζί), Μπούφελ, Τσιμανγκά, Φόσεν, Ντε Κέουλαρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα