«Αγκάθι» η Ευρώπη για ΠΑΟ

08:51 7/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γιάννης Αναστασίου με τον Νίκο Νταμπίζα συνεχίζουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν ωστόσο το γεγονός πως η ομάδα δεν είναι ακόμα σίγουρο πως θα παίξει στην Ευρώπη αποτελεί μεγάλο πρόβλημα.
Συγκεκριμένα, στις συζητήσεις με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους οι περισσότεροι ξεκαθαρίζουν πως δεν είναι διατεθειμένοι να παίξουν στον Παναθηναϊκό αν η ομάδα δεν βγει στην Ευρώπη.
Υπενθυμίζεται πως για να παίξει

ο Παναθηναϊκός στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα πρέπει να κερδίσει την Skoda Ξάνθη στο μπαράζ της Πέμπτης και μια από τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα play off να μην εξασφαλίσει αδειοδότηση.
Ένα επιπλέον θέμα που καλούνται να αντιμετωπίσουν στον Παναθηναϊκό είναι και το οικονομικό καθώς δεν είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν συμβόλαια με ετήσιες απολαβές άνω των 200.000 ευρώ με εξαίρεση τον επιθετικό στον οποίο θα προσφερθεί συμβόλαιο μέχρι και 450.000 ευρώ τον χρόνο.
Πάντως οι "πράσινοι" βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός μέσου, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό προκειμένου η ομάδα στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής να μην προβάλει οικονομικές απαιτήσεις και να μην προκύψει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα