Αγωγές σε όλα τα μέλη της οικογένειας Ψωμιάδη

14:22 12/5/2013 - Πηγή: AEK365

Αγωγές εναντίων όλων των μελών της οικογένειας του Μάκη Ψωμιάδη κατέθεσε η πλευρά της ΑΕΚ, σύμφωνα με την Live Sport, προκειμένου να αυξήσει την πίεση προς τον πρώην ιδιοκτήτη της ομάδας. Αναλυτικά, στο ρεπορτάζ αναφέρονται τα εξής: «Η «Live Sport» αποκάλυψε χθες την πρόταση που έχει κάνει η ΠΑΕ ΑΕΚ

-μέσω του νομικού της εκπροσώπου, στη δικαστική της διαμάχη με τον Μάκη Ψωμιάδη, Χάρη Οικονομόπουλου- στο Υπουργείο Οικονομικών. Η «Ένωση» ζήτησε στις 20 Απριλίου να γίνει εκχώρηση 18 εκατ. ευρώ, από τα 44 που της έχουν επιδικαστεί τελεσίδικα, προκειμένου να αποπληρώσει τις δυόμισι δόσεις για το άρθρο 44 (το ποσό αυτό υπολογίζεται στα 3,1 εκατ. ευρώ), καθώς και σημαντικό μέρος από τις υπόλοιπες οφειλές της προς το Κράτος, προκειμένου να εξυγιανθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα επειδή είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες αναφορικά με το αν υπάρχουν χρήματα στο όνομα του «Big Mak», οι άνθρωποι της ΑΕΚ προκειμένου να πιέσουν ακόμα περισσότερο πρόσωπα και καταστάσεις, κατέθεσαν αγωγές εναντίον όλων των μελών της οικογένειας Ψωμιάδη (σύζυγο, παιδιά και ξαδέρφια) οι οποίοι είναι μεν ελεύθεροι αλλά με περιοριστικούς όρους. Με αυτόν τον τρόπο επιθυμούν στην περίπτωση που βρεθούν χρήματα σε άλλους λογαριασμούς -των συγγενικών προσώπων του Ψωμιάδη δηλαδή- να διεκδικήσουν αυτά που εκλάπησαν από τα ταμεία της ΠΑΕ.
Η επερχόμενη δίκη στις 22 Μαΐου, θα καθορίσει πάρα πολλά. Για όσους δεν γνωρίζουν, αξίζει να αναφέρουμε ότι αφορά το ποινικό μέρος της υπόθεσης της υπεξαίρεσης των χρημάτων. Αν δηλαδή ο Ψωμιάδης καταδικαστεί, θα πάει φυλακή και για αυτό το αδίκημα -αφού αυτή τη στιγμή βρίσκεται έγκλειστος για την υπόθεση των στημένων αγώνων- και ο κλοιός θα σφίξει ακόμα πιο πολύ εις βάρος του, ενώ την ίδια ώρα οι ελπίδες «δικαίωσης» για την ΑΕΚ θα πολλαπλασιαστούν.
Προ ημερών πάντως φέρεται πως υπήρξε μία ακόμα επαφή ανάμεσα στον Ανδρέα Δημητρέλο και στον Χάρη Οικονομόπουλο. Οι δύο άνδρες συζήτησαν μεταξύ άλλων την πορεία των διαβουλεύσεων με το Υπουργείο Οικονομικών και συμφώνησαν να τα ξαναπούνε σύντομα. Ούτως ή άλλως περιμένουν εντός του τρέχοντος μηνός, την απάντηση της Ελληνικής Κυβέρνησης...».

Keywords
Τυχαία Θέματα