Τώρα που τελείωσαν όλα, θυμήθηκαν την παράγκα!

Όλη τη χρονιά πόναγαν... τα ματάκια τους και έκρυβαν κάτω από το χαλί τα σκάνδαλα. Τώρα θυμήθηκαν την «παράγκα». (Με εξαίρεση τη φυλλάδα της Καλλιθέας που συνεχίζει να κρατά ψηλά τη σημαία)...
Είδαμε στον τελικό Κυπέλλου κάτι διαφορετικό από ό,τι παρακολουθούσαμε ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ στο φετινό πρωτάθλημα; Προς τι ο ξεσηκωμός των media για την αδικία εις βάρος του Αστέρα Τρίπολης; Τώρα ανακάλυψαν την «παράγκα»;

Τα διαιτητικά σκάνδαλα της αγωνιστικής περιόδου 2012-13 ήταν τόσα που για να καταγραφούν όλα
χρειάζεται να συνταχθεί... εγκυκλοπαίδεια!

Ξέσπασαν φήμες για στημένους πίνακες διαιτησίες, παίκτες έφτασαν στη χώρα κουβαλώντας κόκκινες αλλά αγωνίστηκαν κανονικά, χαρίστηκαν στη μόνιμα ευνοημένη ομάδα κάρτες με το τσουβάλι, διαιτητές προκαλούσαν με τα σφυρίγματά τους ΚΑΘΕ αγωνιστική, οι τιμωρίες των αθλητικών αρχών ήταν επιλεκτικές.

Τα ρεκόρ του Ολυμπιακού δεν έχουν προηγούμενο (εξωφρενικά λίγες κίτρινες κάρτες, μόνο ένας παίκτης συμπλήρωσε τέσσερις, κανένα πέναλτι κατά του, καμία κόκκινη, εύνοια σε ΚΑΘΕ παιχνίδι).

Όσο ο ΟΣΦΠ ευνοούνταν σκανδαλωδώς, στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού συνέβαινε ακριβώς το αντίθετο. Οι διαιτητές πολεμούσαν με κάθε τρόπο το Τριφύλλι και ως φυσικό επακόλουθο, η ομάδα (που αντιμετώπιζε ταυτόχρονα πολύ σοβαρά εσωτερικά προβλήματα) γονάτισε.

Και τι διαβάζαμε στον αθλητικό Τύπο (μέχρι και σε εφημερίδα που πουλούσε... παναθηναϊκό προφίλ);

Πως πονάνε τα ματάκια τους με τον κακό Φερέιρα.Πως ο Παναθηναϊκός κακώς διαμαρτύρεται, πως κυνηγάει... φαντάσματα και «δεν κοιτάει τα χάλια του». Διαβάζαμε για την ψυχή του... πρωταθλητή και το απόρθητο κάστρο του Φαλήρου.Για τις μεγάλες επενδύσεις του ΟΣΦΠ.Για τον αήττητο θρύλο που σπάει όλα τα ρεκόρ.
Ξεχνούσαν βέβαια να γράψουν πως όταν σε παίζει το «σύστημα» 100-0 είναι λογικό να σπας όλα τα ρεκόρ. Ξεχνούσαν να γράψουν, από την αντίστροφη, στην περίπτωση του Παναθηναϊκού, πως όταν το «σύστημα» σε πολεμάει χωρίς έλεος είναι αυτονόητο στο τέλος να καταρρεύσεις και να σπάσεις όλα τα αρνητικά ρεκόρ.

Και ξαφνικά... τώρα που όλα τελείωσαν, τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι και που η αγαπημένη ομάδα του «συστήματος» κατέκτησε τους τίτλους, με τον τρόπο που είδε όλη η Ελλάδα, τα ΜΜΕ θυμήθηκαν την παράγκα...

(Δήθεν) ουδέτερες ιστοσελίδες, εφημερίδες και εκπομπές στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο γράφουν και μιλούν για την παρωδία του τελικού και για τον καημένο τον Αστέρα που αδικήθηκε. Ποιοι; Οι ίδιοι που έκρυβαν κάτω από το χαλί τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ κατά τη διάρκεια της περιόδου που έφυγε!

Και όταν ξεκινήσει η νέα σεζόν, 2013-14, και ο τελικός θα έχει ξεχαστεί, οι ίδιοι είναι που θα υμνούν τις πέτσινες νίκες της αγαπημένης τους ομάδας.

Η "SportDay" είναι το μόνο μέσο που τήρησε... τίμια στάση. «Αυτοί είμαστε και αυτοί θα παραμείνουμε» είναι σα να δηλώνουν με το σημερινό πρωτοσέλιδο.
Keywords
Τυχαία Θέματα