Αγώνας δρόμου για τα εισιτήρια

19:02 14/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο διασυρμός της ΑΕΚ συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα. Την ίδια ώρα που οι μέτοχοι ακόμα συζητάνε για τον τρόπο που θα βάλουν τα χρήματα της αδειοδότησης και το ποσό που θα βάλει ο καθένας, έρχονται και νέα... χτυπήματα, από άλλες πλευρές. Η Ένωση επιστρέφει στις εντός έδρας υποχρεώσεις της, απέναντι στον ΟΦΗ και όπως συνέβη και κόντρα στον Πανιώνιο, η παρουσία του κόσμου είναι αβέβαιη. Σύμφωνα με πληροφορίες του

aek365, η ΠΑΕ δεν έχει ακόμα εξασφαλίσει τα εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς δεν υπάρχουν χρήματα για να πληρωθεί η εφορία.

Οι οφειλές της ΑΕΚ είναι αρκετά μεγάλες και δύσκολα μπορεί να πετύχει κάποιον διακανονισμό. Έτσι λοιπόν αναγκάζεται ή να τυπώνει εισιτήρια, αγώνα με τον αγώνα (εφόσον υπάρχουν χρήματα) ή να μπορεί να εξασφαλίζει εισιτήρια για μια σειρά τριών αγώνων, δίνοντας όμως ένα αρκετά μεγάλο ποσό ως έναντι. Δυστυχώς, η εικόνα των άδειων ταμείων, δεν επιτρέπει ούτε το ένα, ούτε το άλλο και η ΑΕΚ... χαροπαλεύει σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της. Βεβαίως, ημέρες υπάρχουν ακόμα μπροστά, ωστόσο με τα τωρινά δεδομένα ο κίνδυνος είναι πολύ ορατός, αφού μόνο αν κάποιος εκ των διοικούντων ή ανθρώπων από το περιβάλλον της ΑΕΚ, βάλει το χέρι στην τσέπη (όπως συνέβη την τελευταία φορά με τον Πανιώνιο) και πληρώσει για τα εισιτήρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα