Αγώνας δρόμου για τα εισιτήρια

19:32 23/2/2012 - Πηγή: AEK365

Το θρίλερ για τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ-ΟΦΗ συνεχίζεται, ακόμα και αν το παιχνίδι αναβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα δίνοντας... παράταση στην Ένωση να προλάβει έναν δεύτερο διασυρμό. Σήμερα το πρωί έγινε καθοριστική συνάντηση ανάμεσα στον Γιάννη Βούρο, τον Βασίλη Πουλάκο και τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου, με πρωτοβουλία του πρώτου, προκειμένου η ΑΕΚ να εκμεταλλευτεί ένα νόμιμο

«παραθυράκι» και να εξασφαλίσει εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες της, μέχρι το τέλος της σεζόν. Συγκεκριμένα, υπάρχει μία διάταξη στην οποία μπορεί να «πατήσει» πάνω εκεί η ΑΕΚ και να τυπώσει εισιτήρια, καταβάλλοντας μετά όλο το ποσό της εκκαθάρισης, στην εφορία. Δηλαδή να μην υπάρχει κανένα έσοδο στην ΠΑΕ, ωσότου η εταιρία μπει σε νέα ρύθμιση.

Η συμφωνία επιτεύχθηκε το πρωί και απέμενε ένα τηλέφωνο του αναπληρωτή Υπουργού, στην ΦΑΕ Αθηνών, προκειμένου να δοθεί η εντολή και η Ένωση να σφραγίσει τα εισιτήρια. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό να γίνει στην ώρα του και έτσι ο άνθρωπος της ΑΕΚ που επισκέφτηκε την εφορία, δεν μπόρεσε να προχωρήσει στο σφράγισμα. Αυτό αναμένεται να συμβεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αύριο το πρωί και εν συνεχεία να εκδοθεί και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ, όπου θα ενημερώνει πως τα εισιτήρια θα είναι στη διάθεση του κοινού, μία μέρα πριν το παιχνίδι. Αν το αναμενόμενο τηλέφωνο δεν γίνει ούτε αύριο, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να πληρώσει ένα ποσό από τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία, μέσω του δανείου που έφεραν ο Ντέμης Νικολαΐδης και ο Χάρης Οικονομόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα