Αγωνιούν για Φουρτάδο

22:53 16/1/2013 - Πηγή: AEK365

Εδώ και λίγες μέρες και μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε στην προπόνηση, ο Εμίλιο Φουρτάδο υποβάλλεται σε μια σειρά εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί από τι προήλθε η κατάρρευση του Αφρικανού. Ο 28χρονος επιθετικός υποβλήθηκε σε αιματολογικές εξετάσεις, σε εξετάσεις που αφορούν τη λειτουργία του θυροειδή, ενώ σήμερα το πρωί έκανε και μαγνητική στην καρδιά.

Οι εξετάσεις που ήθελε το προπονητικό και ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ ολοκληρώθηκαν σήμερα και αύριο αναμένεται να συγκεντρωθούν και να αξιολογηθούν

τα αποτελέσματά τους, προκειμένου οι άνθρωποι της «Ένωσης» να έχουν μια σαφή και λεπτομερή εικόνα για την κατάσταση της υγείας του Αφρικανού και να διαπιστώσουν αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, που χρήζει προσοχής.

Πάντως η αλήθεια είναι πως το λιποθυμικό επεισόδιο του Φουρτάδο πριν από λίγες μέρες ανησύχησε πολύ τον Λίνεν και τους συνεργάτες του, οι οποίοι περιμένουν με αγωνία να δουν τι ακριβώς συμβαίνει (αν συμβαίνει) με την περίπτωση του 28χρονου φορ και για ποιο λόγο του συνέβη αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα