Αγουέρο: Να κατακτήσουμε το Κύπελλο

21:56 16/4/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1 για το πρωτάθλημα, ακολούθησε αυτή με το ίδιο σκορ κόντρα στην Τσέλσι για το Κύπελλο Αγγλίας και η πρόκρισή των «πολιτών» στον τελικό του θεσμού με αντίπαλο τη Γουίγκαν.
Ο 24χρονος Αργεντινός σχολίασε την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, ενώ ζήτησε από τους συμπαίκτες του να δουλέψουν σκληρά για να μπορέσει η Σίτι να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στο πρωτάθλημα, αλλά και να κατακτήσει το «FA Cup».
«Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι στο Γουέμπλεϊ και η ομάδα δούλεψε πολύ σκληρά. Αυτό σημαίνει ότι όλοι είμαστε πολύ κουρασμένοι. Παρόλα αυτά έχουμε πολύ ενέργεια και θέληση να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα, αλλά και να κατακτήσουμε το κύπελλο», επισήμανε αρχικά ο Αγουέρο.
Ερωτηθείς για τον αν πιστεύει πως η κατάκτηση του κυπέλλου θα κάνει τη χρονιά επιτυχημένη, ο 24χρονος δήλωσε: «Από μία άποψη ναι, αλλά από την άλλη άμα σκεφτείς ότι έχουμε μία σπουδαία ομάδα, με ικανούς παίκτες, τότε μοιραία θα έπρεπε να έχουμε κατακτήσει περισσότερους τίτλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα