Αιχμές Μάντζιου για Δώνη

12:47 6/3/2012 - Πηγή: AEK365

Λίγες μέρες μετά τις αναφορές του Γιώργου Δώνη για τον κόσμο του Πανιωνίου, ο Άκης Μάντζιος άφησε αιχμές κατά του προπονητή του Πανιωνίου καλώντας τον, εμμέσως πλην σαφώς, να ασχολείται με τα αγωνιστικά θέματα.

Σε δηλώσεις του στον SENTRA FM 103.3, ο Άκης Μάντζιος τόνισε για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στην Νέα Σμύρνη: "Οι προπονητές πρέπει να μιλάμε για τα αγωνιστικά και να μην ασχολούμαστε με

τα όσα συμβαίνουν εκτός γηπέδου. Ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι, επικρατήσαμε κατά κράτος του Ατρομήτου και για δεύτερο σερί ματς δεν κερδίσαμε".

Παράλληλα ο προπονητής του Πανιωνίου μίλησε για
Τα προβλήματα της ομάδας: "Δουλεύουμε παρόλα τα προβλήματα μας και καταφέρνουμε να αγωνιζόμαστε και μάλιστα πολύ καλά. Είμαστε νέα ομάδα, δεν αποκτήσαμε γρήγορα ομοιογένεια και δεν εφησυχάζουμε μέχρι να τελειώσει το θέμα της παραμονής. Κάθε μέρα προσπαθούμε για αυτό τον στόχο".
Την δημιουργία φάσεων: "Δουλεύουμε στο κομμάτι των τελικών φάσεων, καθώς είναι δύσκολη η δημιουργία τους. Καταφέραμε σε δυο ματς και κάναμε συνολικά 25 τελικές, όμως δεν κερδίσαμε".
Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: "Είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, όμως πάμε για βαθμό ή βαθμούς. Ελπίζω να μας χαμογελάσει η τύχη κάποια στιγμή. Από την τύχη δεν έχουμε πάρει ούτε ένα βαθμό. Ματώνουμε για να παίρνουμε τους βαθμούς".
Τον φετινό πρωταθλητή: "Πίστευα και πιστεύω ακόμη πως θα κριθεί στο ντέρμπι το πρωτάθλημα. Δείχνει ο Ολυμπιακός πως είναι καλύτερος τον τελευταίο μήνα και έχει την ψυχολογία με το μέρος του. Έχει βάθος και ποιότητα στο ρόστερ του αντίθετα με τον Παναθηναϊκό. Ο Βαλβέρδε κρατά... ζεστούς τους ποδοσφαιριστές του, αφού έχει τρεις στόχους και ξέρει πού πρέπει να δώσει ανάσες. Είναι πολυτέλεια για τον Βαλβέρδε να έχει τέτοιους παίκτες".
Τον Μανιάτη: "Προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στα δεδομένα του Ολυμπιακού και αποτελεί την φετινή αποκάλυψη της ομάδας".

Keywords
Τυχαία Θέματα