«Ήταν λάθος ο προϋπολογισμός του ΠΑΟΚ»

12:07 6/3/2012 - Πηγή: AEK365

Το συμπέρασμα από την χθεσική Γενική Συνέλευση του ΠΑΟΚ ήταν πως η ΠΑΕ θα πρέπει μέχρι το τέλος Ιουνίου να βρει 5 εκ. ευρώ για να εξασφαλίσει την αδειοδότηση με το μέλος του Δ.Σ. και εκπρόσωπο του Ερασιτέχνη, Δημήτρη Ζιγκερίδη να υπογραμμίζει την κρισιμότητα της κατάστασης. Μάλιστα στάθηκε στους λάθος προϋπολογισμούς που έγιναν επί εποχής Ζαγοράκη.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport

103 FM, το μέλος του Δ.Σ. και εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Δημήτρης Ζιγκερίδης τόνισε: "Το μεγάλο λάθος της προηγούμενης διοίκησης ήταν ότι έφτιαχνε προϋπολογισμούς με τα προσδοκώμενα έσοδα και όχι με τα ρεαλιστικά νούμερα. Βέβαια οι προηγούμενες χρήσεις επιβαρύνθηκαν και από την αλλαγή της φορολογίας, κάτι που δεν περίμενε κανείς".
Για τις άμεσες υποχρεώσεις της ΠΑΕ το μέλος του Δ.Σ. δήλωσε: "Με γνώμονα την αγωνιστική περίοδο που διανύουμε, για χρήση μέχρι τις 30 Ιουνίου, τα χρέη πέρα από τα... παγωμένα του Γούμενου φτάνουν τα 20.5 εκ. ευρώ. Εμείς από αυτά αφαιρέσαμε, σύμφωνα με μια συντηρητική προσέγγιση για τα διαρκείας και λόγω των εσόδων από την Ευρώπη, τα εισιτήρια στα πλέι οφ, τα τηλεοπτικά και μείον ορισμένων λειτουργικών εξόδων και τα παραπάνω χρέη θα κατέβουν στα 16.5 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης από αυτά αφαιρούμε τις συνολικές ρυθμίσεις με την εφορία για χρέη 5.5 εκ. ευρώ, τα οποία θα προσπαθήσουμε να πληρώνουμε 85.000 ευρώ σε 48 δόσεις και όχι σε 24 όπως πιέζει η Πολιτεία και η τρόικα. Ακόμα έχει γίνει διακανονισμός σε συμβόλαια παικτών και στους φόρους και αυτά τα 4 εκ. ευρώ θα πληρωθούν την 1η Ιουλίου 2012 και όχι στις 30 Ιουνίου. Τέλος προστίθενται άλλα 2 εκ. ευρώ που έχουν διακανονιστεί με τους προμηθευτές, τότε τα άμεσα απαιτητά είναι στα 5 εκ. ευρώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα