Αισιοδοξία για Σισέ στον ΠΑΟ

12:17 12/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Τζιμπρίλ Σισέ, σύμφωνα με την εφημερίδα "Sportday", και στην ομάδα επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για το ενδεχόμενο ο Γάλλος επιθετικός να φορέσει και πάλι την πράσινη φανέλα.
Στην ΠΑΕ έχουν ενημερώσει τον Σισέ πως η πρόταση είναι ύψους 700.000 ευρώ με τον ποδοσφαιριστή να μην έχει πρόβλημα ωστόσο θα πρέπει να αποδεσμευτεί πρώτα από την ΚΠΡ.

Ο Σισέ αναζητά τρόπο είτε να φύγει από την αγγλική ομάδα με κανονική μεταγραφή είτε με την μορφή δανεισμού. Η ΚΠΡ όμως έχοντας δώσει πολλά λεφτά για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή δεν θα θέλει να τον χάσει δίχως να βάλει λεφτά στα ταμεία της. Σε περίπτωση δανεισμού ο Σισέ θα ζητήσει από την διοίκηση της αγγλικής ομάδας να συμπληρώσει το υπόλοιπο ποσό από το 1.2 εκατομμύριο ευρώ που έχει να λαμβάνει μέχρι το τέλος της σεζόν.
Αν δεν δεχτεί η ΚΠΡ τότε είτε ο Σισέ θα αρκεστεί σε αυτά που του δίνει ο Παναθηναϊκός είτε θα ψάξει για καλύτερη πρόταση. Από τον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν πως το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα