Αισθητή η απουσία του Τσάβι

12:06 11/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Τσάβι θα είναι στην διάθεση της Μπαρτσελόνα για το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Μίλαν με τον έμπειρο μέσο να ξεπερνά την θλάση στον δικέφαλο και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην μάχη για την ανατροπή του 2-0 και την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ισπανικά δημοσιεύματα καταγράφουν με αριθμούς πόσο σημαντική ήταν η απουσία του Τσάβι για την Μπαρτσελόνα καθώς είναι εκείνος που επηρεάζει κατά 90% το παιχνίδι των Καταλανών που βασίζεται στην κατοχή της μπάλας.

Συγκεκριμένα, την εφετινή σεζόν ο Τσάβι έχει παίξει σε έξι παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ με συνολικό χρόνο συμμετοχής 531 λεπτά ενώ από τις 838 προσπάθειες για πάσα οι 751 ήταν επιτυχημένες. Επιπλέον έχει μοιράσει και δυο ασίστ.
Σε περίπτωση που ο Τσάβι αγωνιστεί την Τρίτη στο "Καμπ Νου" θα ισοβαθμίσει με τον Ίκερ Κασίγιας στην 3η θέση του πίνακα με τους παίκτες που έχουν τις περισσότερες συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή την στιγμή ο μέσος της Μπαρτσελόνα έχει 126 συμμετοχές με τον Ραούλ να παραμένει πρώτος με 142 συμμετοχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα