Αήττητη αλλά δεύτερη

21:32 7/3/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ

ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 1-1
Γήπεδο: Ρενάτο Νταλ' Άρα
Στη 13η φετινή της ισοπαλία υποχρεώθηκε η Γιουβέντους, η οποία κόλλησε στο 1-1 με την Μπολόνια και πλέον έμεινε στη 2η θέση της βαθμολογίας πίσω από τη Μίλαν.
Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό στα πρώτα λεπτά και μόλις στο 2' η Γιουβέντους έφτασε κοντά στο γκολ.
Ο Μποριέλο βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και σούταρε αλλά ο Ζιλέ απέκρουσε εντυπωσιακά.
Η Γιουβέντους συνέχισε να πιέζει και στο 11ο λεπτό είχε δοκάρι σε απ' ευθείας εκτέλεση

φάουλ του Αντρέ Πίρλο.
Η Μπολόνια παρόλα αυτά κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 17ο λεπτό σε μια κόντρα, καθώς ο Ραμίρες έκανε την κάθετη μπαλιά στον Ντι Βάιο κι εκείνος νίκησε τον Μπουφόν από κοντά.
Η Γιουβέντους δεν μπορούσε να αναπτυχθεί και η Μπολόνια στην κόντρα ήταν κίνδυνος θάνατος, όπως στο 30', όταν ο Ντι Βάιο έκλεψε από τον Ντε Τσέλιε, έδωσε στον Γκάρικς, αλλά το σουτ του τελευταίου δε βρήκε στόχο.
Στο 47ο λεπτό ο Ραμίρες δεν έκανα καλά το σουτ και ο Μπουφόν μπλόκαρε, ενώ στο 57ο λεπτό η Γιουβέντους έφερε στα ίσια το ματς.
Ο Πίρλο έκανε φανταστική μπαλιά για τον Βούτσινιτς που νίκησε τον Ζιλέ σε τετ α τετ.
Στο 62ο λεπτό ο Ζιλέ πραγματοποίησε μεγάλη διπλή επέμβαση σε διαδοχικές προσπάθειες των Μαρκίζιο και Βούτσινιτς, ενώ στο 68' ο Μποριέλο αστόχησε μέσα από την περιοχή.
Οι «μπιανκονέρι» έμειναν με 10 παίκτες στο 85' λόγω αποβολής του Μπονούτσι.
ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Ζιλέ, Ράτζι, Πορτανόβα, Άντονσον, Γκάρικς (66' Πουλτζέτι), Πέρες, Μουντιγκάι, Ρούμπιν (87' Μπελφοντίλ), Ραμίρες, Ντιαμάντι (65' Κονέ), Ντι Βάιο
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Κάσερες, Μπονούτσι, Ντε Τσέλιε, Βιδάλ, Πίρλο, Μαρκίζιο, Πέπε (84' Παντοΐν), Μποριέλο (75' Τζιακερίνι), Βούτσινιτς (75' Κουαλιαρέλα).

ΤΣΕΖΕΝΑ- ΚΑΤΑΝΙΑ: 0-0
Γήπεδο: Ντίνο Μανούτσι
Στο 0-0 έμειναν Τσεζέα και Κατάνια, με τους Σικελούς να τσιμπούν ακόμη ένα βαθμό στη μάχη τους να βγουν στην Ευρώπη.
Η Κατάνια έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 15ο λεπτό, καθώς οι Μπεργκέσιο και Γκόμες έπαιξαν το ένα δύο, αλλά ο Αντονιόλι απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ του πρώτου.
Στο 19ο λεπτό ήταν η σειρά του Καρίσο να πει όχι σε σουτ του Κομότο, ενώ στο 21' η Τσεζένα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Πούντιλ.
Στο 38ο λεπτό ο Αντονιόλι απέκρουσε το πλασέ του Γκόμες, ενώ στο 44' η κεφαλιά του Λόντι πέρασε λίγο άουτ.
Στο 58ο λεπτό ο Αντονιόλι είπε ξανά όχι στον Μπαριέντος, ενώ στο 67' ο Ιακουίντα αστόχησε από πολύ καλή θέση.
Η Κατάνια πίεσε στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αντονιόλι. Η Κατάνια έμεινε κι αυτή με 10 παίκτες στο 90+2' λόγω αποβολής του Αλμιρόν.
ΤΣΕΖΕΝΑ: Αντονιόλι, Κομότο, Ροντρίγκες, Μόρας, Κολούτσι (28' Ρόσι), Παρόλο, Πούντιλ, Γκουάνα, Σαντάνα (63' Μαρτίνιο), Μούτου (46' Αριγκόνι), Ιακουίντα.
ΚΑΤΑΝΙΑ: Καρίσο, Μότα, Λεγκροτάλιε, Σπόλι, Μαρκέζε (55' Λάμα), Λόντι, Ίζκο, Αλμιρόν, Γκόμες (65' Κατελάνι), Μπαριέντος (75' Ρικιούτι), Μπεργκέσιο.

ΠΑΡΜΑ- Φ

Keywords
Τυχαία Θέματα