Απόδραση τίτλου… (VIDEO)

18:53 5/4/2014 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚH

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΘΕΛΤΑ: 3-0
Γήπεδο: Βαγιέκας

Άλμα παραμονής έκανε η Ράγθιο Βαγιεκάνο που κέρδισε με 3-0 τη Θέλτα και την έφτασε στη βαθμολογία.

Στο 12ο λεπτό ο Ινίγκο Λόπεθ έχασε μεγάλη ευκαιρία από κοντά, ενώ στο 25' η Ράγιο άνοιξε το σκορ. Ο Ροσίνια βρέθηκε σε ιδανική θέση και με σουτ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στο 30ο λεπτό ο Γιοέλ σταμάτησε το σουτ του Αρμπίγια, ενώ στο 45' το σουτ του Λαριβέι έξυσε το δοκάρι της Θέλτα.

Η Ράγιο μπήκε καλά και στην επανάληψη και στο 49ο λεπτό ο Μπουένο με όμορφο σουτ εκτός περιοχής, έκανε το

2-0. Μάλιστα στο 60ο λεπτό ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-0 ενώ στο 64' αποβλήθηκε ο Ρατ της Ράγιο Βαγιεκάνο.

ΡΑΓΙΟ: Ρουμπέν, Ζε Κάστρο, Ρατ, Γκάλβες, Αρμπίγια, Τρασόρας (66' Νάτσο), Σαούλ, Μπουένο (75' Βιέρα), Ροσίνια (55' Μπαένα), Φαλκέ, Λαριβέι.

ΘΕΛΤΑ: Γιοέλ, Τζόνι, Φοντάς, Λόπεθ, Μάγιο, Φερνάντεθ (62' Μπερμέχο), Κρον Ντέλι, Ραφίνια, Τσάρλες (69' Μίνα), Ορεγιάνα (46' Α.Λόπεθ).

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 0-4
Γήπεδο: Ανοέτα

Αλώβητη από μια πολύ επικίνδυνη έξοδο έμεινε η Ρεάλ που κέρδισε σχετικά εύκολα με 4-0 τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και παλεύει ακόμη για τον τίτλο.

Στο 3ο μόλις λεπτό ο Βέλα αστόχησε από καλή θέση, όπως και ο Ελουστόνδο στο 8'. Στο 18' και στο 21' οι Μπέιλ και Γκρισμάν έχασαν μεγάλες ευκαιρίες και στο 4' γη Ρεάλ πήρε κεφάλι στο σκορ. ο Μπενζεμά έκανε το σουτ από αριστερά, ο Μπράβο έδιωξε ασταθώς και ο Ιγιαραμένδι εξ επαφής έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα και δεν πανηγύρισε.

Στο 48ο λεπτό η κεφαλιά του Ράμος σταμάτησε στο δοκάρι της Σοσιεδάδ και στο 50' ο Ινίγκο Μαρτίνεθ με νέα κεφαλιά, έστειλε μόλις άουτ την μπάλα, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Λόπεθ είπε όχι σε σουτ του Κάρλος Μαρτίνεθ. Στο 56ο λεπτό ο Μπράβο είπε όχι σε σουτ του Αλόνσο, ενώ στο 60' ξανά ο Αλόνσο έκανε το σουτ που πέρασε μόλις άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Κανάλες αστόχησε από καλή θέση και στο 64' ο Μπενζεμά είχε νέο δοκάρι. Τελικά στο 66ο λεπτό ο Μπράβο έκανε τραγικό λάθος και ο Μπέιλ με σουτ λίγο κάτω από το κέντρο, έκανε το 2-0. Στ 68' και στο 70' οι Μπενζεμά και Ίσκο αστόχησαν από καλές θέσεις ενώ στο 81' ο Γκρισμάν έχασε δύο μεγάλες απανωτές ευκαιρίες. Και τελικά στο 84ο λεπτό η Ρεάλ έκανε το 3-0 με κοντινό σουτ του Πέπε μετά από κεφαλιά του Ράμος. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 88ο λεπτό ο Μοράτα με όμορφο πλασέ.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Άνχελ (17' Ανσοτέγι), Ι.Μαρτίνεθ, Μ.Γκονζάλεθ (73' Πάρδο), Κ.Μαρτίνεθ, Ελουστόνδο, Μπεργάρα, Θουρουτούθα (62' Αγιρέτσε), Κανάλες, Βέλα, Γκρισμάν.

ΡΕΑΛ: Λόπεθ, Καρβαχάλ, Ράμος, Πέπε, Νάτσο, Ιγιαραμένδι, Μόντριτς, Αλόνσο (87' Καζεμίρο), Μπενζεμά, Ίσκο (80' Ντι Μαρία), Μπέιλ (86' Μοράτα).

ΗΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ: 3-1
Γήπεδο: Καμπ Νου

Τη νίκη με 3-1 πέτυχε η Μπαρτσελόνα επί της Μπέτις και παρέμεινε σε απόσταση αναπν0ής από την Ατλέτικο.

Στο 11ο λεπτό ο Αδάν είπε όχι σε σουτ του Αντριάνο και τελικά στο 14' η Μπαρτσελόνα κέρδισε πέναλτι και ο Μέσι από τα 11 μέτρα έκανε το 1-0. Οι Καταλανοί άγγιξαν το 2-0 στο 20ο λεπτό, καθώς οι Άλβες και Πέδρο δεν μπόρεσαν να βρουν την μπάλα από κοντά. Στο 41ο λεπτό ο Μέσι βρέθηκε σε ιδανική θέση, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το 2-0.

Στο 64ο λεπτό ο Πίντο είπε όχι σε προσπάθεια του Ν'Ντιαγέ και στο 67' η Μπαρτσελόνα πήρε κεφάλι δύο τερμάτων με το αυτογκόλ του Ζόρδι. Η Μπέτις αντέδρασε και μείωσε στο 69ο λεπτό με όμορφο γκολ του Κάστρο. Στο 71' και στο 75' οι Μέσι και Αλέξις αστόχησαν από καλές θέσεις, αλλά στο 85' η Μπάρτσα κέρδισε κι άλλο πέναλτι και παρότι ο Μέσι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αδαν με την πρώτη, στην επαναφορά έκανε το 3-1.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Άλβες, Αντριάνο, Μπαρτρά, Μασεράνο, Ινιέστα (79' Νεϊμάρ), Τσάβι (8' Σονγκ), Μπούσκετς, Μέσι, Αλέξις, Πέδρο (79' Σεσκ).

ΜΠΕΤΙΣ: Αδάν Αμάγια, Ζόρδι, Ν'Ντιαγέ, Ρέγες, Σέντρικ (61' Μολίνα), Κάρλος, Βαντίγιο (61' Κάστρο), Νόνο, Χουανφράν, Μπαπτιστάο (81' Ροντρίγκες.).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: 1-0
Γήπεδο: Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Στον έβδομο ουρανό πετούν στην Ατλέτικο, καθώς κέρδισαν με 1-0 τη Βιγιαρεάλ και παραμένουν μόνοι πρώτοι.

Στο 4ο μόλις λεπτό, το σουτ του Ντιέγκο πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 14' ο Γκαρθία με όμορφη κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στο 52ο λεπτό ο Ασένχο είπε όχι σε σουτ του Βίγια, ενώ στο 61' και στο 68' τα σουτ των Κάνι και Περμπε, πέρασαν μόλις άουτ. Στο 73ο λεπτό ο Ασένχο απέκρουσε όμορφα το σουτ του Γκαρθία και στο 77' ο Τιάγκο αστόχησε από καλή θέση ενώ στο 90' η κεφαλιά του Αλντερβάιρελντ έξυσε το δοκάρι της Βιγιαρεάλ.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Γοδίν, Λουίς, Χουανφράν, Σουάρεθ, Κόκε, Ροντρίγκες (57' Τιάγκο), Ντιέγκο (69' Σόσα), Βίγια (60' Αντριάν), Γκαρθία.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Γκάμπριελ, Μάριο, Πάντιτς, Τζόκιτς, Μπροούνο, Πίνα, Τριγκέρος (68' Περέιρα), Κάνι (81' Γκόμεθ), Περμπέ, Ρομάν (63' Ακίνο).

Keywords
Τυχαία Θέματα