Ακάθεκτος ο Φίλιπς

22:49 22/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ο έμπειρος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Μπλάκπουλ στο φινάλε της περσινής σεζόν που τον βρήκε δανεικό στους «αετούς», να πανηγυρίζει μαζί τους την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.
Ο τεχνικός της Κρίσταλ Πάλας τον έχει σε εκτίμηση και μετά τον τελικό των πλέι-οφ ανόδου, όπου ο Φίλιπς πέτυχε το νικητήριο γκολ στέλνοντας την ομάδα στα «σαλόνια» του αγγλικού ποδοσφαίρου, του είχε πει ότι θα εισηγούταν την απόκτησή του στη θερινή μεταγραφική περίοδο.
«Με τη νέα

εβδομάδα θα αρχίσω να μετράω αντίστροφα, ευελπιστώντας ότι θα έχω συμφωνήσει με την Κρίσταλ Πάλας για να συνεχίσω εκεί και να συμμετέχω στην καλοκαιρινή της προετοιμασία. Μιλάω με τη διοίκηση της ομάδας. Ο πρόεδρος και ο προπονητής κάνουν διακοπές και για το λόγο αυτό έχουμε επικοινωνήσει τις τελευταίες μέρες μονάχα. Ο προπονητής μου είχε πει, πάντως, ότι με θέλει στην ομάδα»είπε ο Κέβιν Φίλιπς, που ερωτηθείς για τους λόγους που του δίνουν κίνητρο να συνεχίσει, είπε:
«Από μικρό παιδί έμαθα να παίζω ποδόσφαιρο και αυτό είναι που μου αρέσει και αγαπώ να κάνω. Θα ήταν ιδανικό να κρεμάσω τα παπούτσια μου στο κορυφαίο επίπεδο. Θα ήταν πανέμορφο να αποσυρθώ έπειτα από συμμετοχή στην Πρέμιερ Λιγκ».

Keywords
Τυχαία Θέματα