Θέλει Ρίτερ η Σάλκε

21:22 22/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ο 30χρονος Γερμανός άσος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν ως δανεικός από την Κολονία στους Λονδρέζους, αποτελώντας τη βασική επιλογή του Μάρτιν Γιολ για το δεξί άκρο της άμυνας.
Η παρουσία του άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Ολλανδό τεχνικό, ο οποίος εισηγήθηκε στη διοίκηση την απόκτησή του με κανονική μεταγραφή, κάτι που έγινε πράξη τον προηγούμενο μήνα.
Η Σάλκε από την πλευρά της βρίσκεται σε αναζήτηση ενός δεξιού μπακ, με τον Ρίτερ να είναι στις πρώτες θέσεις της μεταγραφικής της λίστας.
Από τη στιγμή πάντως που ο έμπειρος αμυντικός έχει ήδη υπογράψει το νέο

του συμβόλαιο με τη Φούλαμ, οι πιθανότητες να αποχωρήσει από το Λονδίνο είναι λίγες, εκτός φυσικά αν φτάσει στα γραφεία των «Cottagers» μια δελεαστική οικονομικά πρόταση.
Κάτι τέτοιο πάντως δύσκολα θα συμβεί, κάτι που άφησε να εννοηθεί με δηλώσεις του και ο γενικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Χορστ Χελντ.
«Όντως μας απασχολεί ο παίκτης, αλλά σε περίπτωση που η τιμή που θα μας ορίσει η Φούλαμ είναι πολύ υψηλή, τότε τίποτα δεν πρόκειται να γίνει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χελντ, μιλώντας στη «Daily Star».

Keywords
Τυχαία Θέματα