«Ακόμη δεν είδατε τίποτα»…

08:18 30/6/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!», είναι το πρώτο θέμα της εφημερίδας, η οποία τονίζει: «Η ΑΕΚ του Δημήτρη Μελισσανίδη τους έχει κάνει να χάσουν τον ύπνο τους και να λένε ότι τους κατέβει. Γέλιο μέχρι δακρύων προκάλεσαν σε όλο το πανελλήνιο τα παράπονα των «αδικημένων» που άλωσαν τα πάντα και καταστρατήγησαν κάθε έννοια νομιμότητας και ηθικής εδώ και 17 χρόνια». -«Ηδονίζεται από τον πόλεμο που βλέπει να γίνεται στην ΑΕΚ

ο Ενωσίτικος λαός, αφού φίλοι και εχθροί καταλαβαίνουν ποια είναι η νέα αυτοκρατορία». -«Οι εκπλήξεις που έρχονται πολύ σύντομα για την ομάδα αλλά κυρίως για τη γηπεδάρα θα τους κάνουν να χάσουν τη λαλιά τους».

SPORTDAY

«ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία στο ρεπορτάζ της τονίζει ότι η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση τριών... Κορδέρο, για την επίθεση, την μεσοεπιθετική γραμμή και το κέντρο της άμυνας. Μάλιστα, τονίζεται ότι θα πρόκειται για παίκτες ικανούς να πρωταγωνιστήσουν και στη Σούπερ Λίγκα.

LIVE SPORT

Για «ΔΙΠΛΟ ΧΤYΠΗΜΑ» της ΑΕΚ κάνει λόγο η εφημερίδα, τονίζοντας ότι η Ένωση εντείνει τις κινήσεις της για την απόκτηση ενός αμυντικού-κολώνα και ενός γκολτζή.

GOAL NEWS

«ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΦΟΡ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία σημειώνει: «Στην τελική ευθεία η απόκτηση επιθετικού» -Σε Καρπενήσι η Πήλιο η προετοιμασία -Στα μέσα Ιουλίου τα διαρκείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα