Ακούραστος ο Μπενίτεθ

21:44 28/3/2013 - Πηγή: AEK365

Το επόμενο διάστημα η Τσέλσι έχει να δώσει μια σειρά αγώνων για το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο αυτό φαίνεται πως ευχαριστεί τον Ράφα Μπενίτεθ, καθώς θεωρεί πως αυτό δείχνει ανταγωνιστικότητα.
Συγκεκριμένα, οι «μπλε» θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη Σαουθάμπτον το Σάββατο, ενώ τη Δευτέρα φιλοξενούν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον επαναληπτικό των ημιτελικών του Κυπέλλου, με το πρώτο παιχνίδι να έχει λήξει ισόπαλο με σκορ 2-2.
Ωστόσο, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν σταματούν εκεί, αφού στις 4 Απριλίου υποδέχεται τη Ρουμπίν Καζάν στο «Στάμφορντ

Μπριτζ» για το Γιουρόπα Λιγκ και τρεις μέρες μετά τη Σαουθάμπτον και πάλι για το πρωτάθλημα, πριν ταξιδέψουν στη Ρωσία για το δεύτερο παιχνίδι της φάσης των «8».
«Είναι καλύτερο να έχεις τέτοιου είδους προβλήματα από το να βλέπεις τα παιχνίδια από την τηλεόραση. Προτιμώ αυτό το πρόγραμμα, γιατί δείχνει πως είμαστε ανταγωνιστικοί. Με μια μεγάλη ομάδα, ο τελευταίος μήνας είναι αυτός στον οποίο μάχεσαι για τρόπαια. Μπορούμε ακόμη να διεκδικήσουμε δύο και αυτό είναι κάτι πολύ θετικό. Πρέπει να κάνουμε νίκες και μετά να σηκώσουμε τα τρόπαια. Οι νίκες πρέπει να γίνουν τώρα» δήλωσε ο Μπενίτεθ.

Keywords
Τυχαία Θέματα