Άκυρο της Γιολάντε στον Μουρίνιο

12:20 10/6/2013 - Πηγή: AEK365

Η σύζυγος του Γουέσλεϊ Σνάιντερ, Γιολάντε Καμπάου, αποκάλυψε πως ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε πρόταση στην Γαλατάσαραϊ προκειμένου να πάρει τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό στην Τσέλσι αλλά το εκρηκτικό μοντέλο ξεκαθάρισε πως η ίδια δεν θέλει να πάει στο Λονδίνο.

Αρχικά, η σύζυγος του Σνάιντερ μιλώντας στην τουρκική εφημερίδα TAKVIM τόνισε: "Ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει τον Γουέσλεϊ μαζί του στην Τσέλσι. Γνωρίζω ότι έχει κάνει πρόταση στην Γαλατάσαραϊ. Εγώ ξέρω τι θέλω και το είπα και στον Γουέσλεϊ. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξαναμπούμε σε νέα

περιπέτεια και να πάμε στο Λονδίνο. Δεν πρόκειται να πάω στο Λονδίνο, είμαι πολύ ευτυχισμένη εδώ στην Κωνσταντινούπολη".
Στην συνέχεια μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή της Ολλανδίας, η 28χρονη Γιολάντε ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον Σνάιντερ στην Ολλανδία λέγοντας χαρακτηριστικά "ας πάει μόνος του".
Σημειώνεται πως η σύζυγος του Ολλανδού μεσοεπιθετικού έχει ξεκινήσει να δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Κωνσταντινούπολη με πανάκριβα κοσμήματα που φέρουν την υπογραφή της. Επίσης, φέρεται να έχει συμφωνήσει για να πρωταγωνιστήσει σε τούρκικο σήριαλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα