Αλαφούζος: Ας ελπίσουμε πως θα πετύχει

08:56 4/5/2012 - Πηγή: AEK365

Το σωματείο φίλων του Παναθηναϊκού που ίδρυσε ο Γιάννης Αλαφούζος είναι γεγονός από χθες με τον επιχειρηματία να ευελπιστεί πως η προσπάθεια θα πετύχει καθώς, όπως σημείωσε, μοναδικός στόχος είναι η διάσωση του Παναθηναϊκού.
Απαντώντας σε φίλους της ομάδας στο Twitter, ο Αλαφούζος επεσήμανε: "Οι παναθηναϊκοί

οπαδοί είναι 1.700.000 βάσει έρευνας που κάναμε τον Μάρτιο (για Έλληνες άνω των 15 ετών). Ακόμα και αν βοηθήσει μόνο ένας στους πενήντα οπαδούς του Παναθηναϊκού η προσπάθεια θα πετύχει. Ας ελπίσουμε! Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τον Παναθηναϊκό, νομίζω ότι υπάρχει μόνο ένας στόχος: η διάσωση του Παναθηναϊκού. Όλα τα άλλα". Στους φίλους της ομάδας που εξέφρασαν την απαισιοδοξία τους για την επιτυχία του εγχειρήματος, ο Αλαφούζος απάντησε: "Ελπίζω να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια με επιτυχία και να αλλάξετε γνώμη". Όσο για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας τόνισε: "Η κατάσταση για φέτος είναι πολύ δύσκολη και φοβάμαι ότι οι δυνατότητες θα είναι πολύ περιορισμένες. Θα εξαρτηθεί από την έκταση της επιτυχίας του εγχειρήματος".
Παράλληλα σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday", ο Αλαφούζος επεσήμανε: "Έγινε ένα σημαντικό βήμα για την σωτηρία. Γυρίζουμε σελίδα , αλλά οι δυσκολίες είναι τεράστιες".
Ο Αλαφούζος ισχυρίζεται πως έχει εξασφαλίσει την δέσμευση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Βαρδινογιάννη, για την ΓΗΠΕΛ, την οικονομική στήριξη από τον Ανδρέα Βγενόπουλο καθώς και το "OK" από τον Παύλο Γιαννακόπουλο και τον Νικόλα Πατέρα. Έτσι λοιπόν την Τρίτη αναμένεται να οριστεί νέο Δ.Σ. με τον Τζίγκερ να βάζει τον αριθμό των ατόμων που του αναλογεί, δηλαδή 13, με τον Αλαφούζο να παίρνει μέρος στο Δ.Σ. και τον Βγενόπουλο να ορίζει δυο μέλη και να διαθέτει το 1.7 εκ. ευρώ που έχει δεσμευτεί από την στιγμή που θα οριστεί Δ.Σ.

Keywords
Τυχαία Θέματα