Γκαλιάνι: Έχω φωτό με το γκολ του Μουντάρι στο κινητό μου

08:12 4/5/2012 - Πηγή: AEK365

Το γκολ που πέτυχε ο Σούλεϊ Μουντάρι στο ντέρμπι κόντρα στην Γιουβέντους και το οποίο δεν μέτρησε ποτέ, 1-1 το τελικό αποτέλεσμα, είναι κάτι που δεν έχουν ξεχάσει στην Μίλαν με τον Αντριάνο Γκαλιάνι να αποκαλύπτει πως έχει φωτογραφίες αποθηκευμένες στο κινητό του με την επίμαχη φάση.

Σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της Μίλαν τόνισε: "Μετά το πρωτάθλημα θα συζητήσουμε επί του θέματος με μεγαλύτερη ηρεμία. Στο τηλέφωνο μου έχω φωτογραφίες με το γκολ

του Μουντάρι, όπως και αυτό του Ρομπίνιο, που αν και κανονικά δεν μέτρησαν, αλλά πιο συχνά κοιτάζω το πρώτο".
Για την μείωση της διαφοράς από την πρωτοπόρο Γιουβέντους στον ένα βαθμό δυο αγωνιστικές πριν το τέλος, ο Γκαλιάνι δήλωσε: "Ήμουν στα αποδυτήρια και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα όταν μου είπαν ότι η Λέτσε ισοφάρισε. Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον, το μόνο που θα πω είναι ότι κάνουμε μια καταπληκτική σεζόν. Έχουμε συγκεντρώσει 77 βαθμούς με μόνο δυο παιχνίδια να απομένουν. Οπότε ας κοιτάξουμε μπροστά και ας μην τα παρατήσουμε μέχρι να χαθούν όλα".
Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Μίλαν ενόψει της νέας σεζόν, τόνισε: "Δεν σκεφτόμαστε να κάνουμε αλλαγές. Έχουμε πολύ καιρό στην διάθεση μας μέχρι τις 31 Αυγούστου για να σκεφτούμε πώς θα κινηθούμε μεταγραφικά".

Keywords
Τυχαία Θέματα