Αλαφούζος: Να μην καταντήσουμε σαν την ΑΕΚ

09:03 19/10/2012 - Πηγή: AEK365

Την Τετάρτη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της "Μπάμπης Βωβός-Διεθνής Τεχνική", Άρη Βωβό, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα του γηπέδου στο Βοτανικό.
Οι δυο πλευρές συζήτησαν και για το προεδρικό διάταγμα που θα εξεταστεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας την 1η Νοεμβρίου με τον Γιάννη Αλαφούζο να ξεκαθαρίζει στους συνεργάτες του πως δεν θα αφήσει ο Παναθηναϊκός

να πάθει ό,τι έπαθε και η ΑΕΚ όταν γκρεμίστηκε το γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια. Πιο συγκεκριμένα ο επικεφαλής της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" έλεγε στους συνεργάτες του: "Εμείς δεν θέλουμε να καταντήσουμε σαν την ΑΕΚ. Να ρίξουμε το γήπεδο μας χωρίς να έχουμε εξασφαλίσει την μετεγκατάσταση μας σε ένα γήπεδο αντάξιο του Παναθηναϊκού. Να το ξεχάσουν όλοι αυτό".
Δημοσίευμα της εφημερίδας "Sportday" αναφέρει πως στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξετάζουν νέα πρόταση του "ΑΚΤΩΡΑ" για γήπεδο στον Βοτανικό με τον Αλαφούζο να υποστηρίζει πως η κατασκευή μπορεί να γίνει σε δυο φάσεις για να μειωθεί το κόστος. Η πρώτη αφορά στην κατασκευή γηπέδου 25.000 θέσεων όπου το κόστος θα είναι στα 30 εκατομμύρια ευρώ και η δεύτερη φάση αφορά επέκταση στις 35.000-40.000 θέσεις σε αόριστο χρόνο όπου εκεί απαιτούνται άλλα 20-25 εκατομμύρια ευρώ.
Η χρηματοδότηση των 30 εκατομμυρίων ευρώ είτε από τον Δήμο Αθηναίων είτε από τον Παναθηναϊκό αν και το δεύτερο φαντάζει πολύ δύσκολο.

Keywords
Τυχαία Θέματα