Αλέγκρι: Πετυχημένο το 2012

11:12 31/12/2012 - Πηγή: AEK365

Τον απολογισμό του 2012 έκανε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ο οποίος υποστήριξε πως η χρονιά κρίνεται επιτυχημένη για την Μίλαν που επένδυσε σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και κατάφερε να εξυγιανθεί οικονομικά παρά τις αποχωρήσεις των Ιμπραΐμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Gazzetta dello Sport", ο προπονητής της Μίλαν τόνισε: "Η Μίλαν αποφάσισε να ποντάρει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, με τους οποίους θα χτίσει την ομάδα του μέλλοντος καταφέρνοντας, ταυτόχρονα, να εξυγιανθεί οικονομικά. Αυτός είναι ο ενδεδειγμένος δρόμος, ειδικά στην περίοδο

που ζούμε. Με γνώμονα αυτό, λοιπόν, θεωρώ πως η χρονιά που φεύγει είναι πετυχημένη".
Για τα σενάρια απόλυσης που είχαν δει το φως της δημοσιότητας, ο Αλέγκρι δήλωσε: "Ποτέ δεν αισθάνθηκα φόβο ή ανασφάλεια. Ήξερα πως η ομάδα έχει δυνατότητες χρειαζόταν όμως χρόνο. Ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Μετά, οι σχέσεις μου με τον Αντριάνο Γκαλιάνι αλλά και με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, είναι τόσο καλές που ήμουν σίγουρος πως θα με εμπιστεύονταν, όταν τους διαβεβαίωνα πως η ομάδα θα βρει τον ρυθμό της και θα ανέβει".
Τέλος ο Αλέγκρι απάντησε και στα σενάρια που τον θέλουν να είναι τσακωμένος με τον προπονητή της Γιουβέντους, Αντόνιο Κόντε: "Ο Κόντε έχει κερδίσει ένα πρωτάθλημα και... μισό, οπότε σε θέματα δουλειάς δεν μπορώ παρά να τον συγχαρώ. Όσο για τις σχέσεις μας αυτές είναι τυπικές. Δεν αληθεύει πως είμαστε τσακωμένοι, ο καθένας κοιτάει την ομάδα του και θέλει το καλό της. Από εκεί μπορεί να προκύπτουν κάποιες δηλώσεις που ξέφυγαν από τα όρια. Αλλά, επαναλαμβάνω, δεν έχω κάτι εναντίον του".

Keywords
Τυχαία Θέματα