Μένει ο Σισοκό στον Παναθηναϊκό

Ο προπονητής της Ακτής Ελεφαντοστού ανακοίνωσε την τελική 23άδα της ομάδας που θα μετέχει στο Κόπα Άφρικα, στην οποία δε θα βρίσκεται ο Ιμπραΐμ Σισοκό. Ικανοποίηση στον Παναθηναϊκό γι΄αυτήν την εξέλιξη, αφού δε θα τον στερηθεί η ομάδα στις επόμενες αναμετρήσεις...

Μία ιδιαίτερα ευχάριστη είδηση έλαβαν οι «πράσινοι», ακούγοντας την τελική 23άδα της Ακτής Ελαφαντοστού για το Κόπα Άφρικα το οποίο θα διεξαχθεί από τις 19 Ιανουαρίου έως τις 10 Φεβρουαρίου 2013.

Ο εκλέκτορας Σαμπρί Λαμουσί ανακοίνωσε την αποστολή που θα πάρει μαζί του, από την οποία
απουσιάζει το όνομα του Ιμπραΐμ Σισοκό και ο άσσος του Παναθηναϊκού θα παραμείνει στην Παιανία, ενισχύοντας την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για ανάκαμψη. Η μοναδική περίπτωση να αλλάξει κάτι είναι να τραυματιστεί κάποιος ποδοσφαιριστής από τους υπάρχοντες 23 της αποστολής της Ακτής Ελεφαντοστού και να αντικατασταθεί με τον Σισοκό έως τις 9 Ιανουαρίου όταν είναι και η καταλυτική ημερομηνία της σχετικής λίστας.

Έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο ιβοριανός μεσοεπιθετικός του Τριφυλλιού θα δώσει κανονικά το «παρών» στο ματς της πρεμιέρας του δευτέρου γύρου κόντρα στον Λεβαδειακό, βοηθώντας την ομάδα σε όλον τον β΄γύρο.

Η εξέλιξη αυτή χαροποίησε τον Χουάν Ραμόν Ρότσα και το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού που βλέπει πως θα έχει έναν από τους καλύτερούς του παίχτες τη φετινή σαιζόν στην διάθεση του για τα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα