Αλέσιο: Πάλι καλά...

11:13 24/10/2012 - Πηγή: AEK365

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την Δανία η Γιουβέντους με τον Άντζελο Αλέσιο να εμφανίζεται ανακουφισμένος με το τελικό αποτέλεσμα υπογραμμίζοντας ωστόσο πως στο πρώτο ημίχρονο η πρωταθλήτρια Ιταλίας δεν... κατέβηκε στο γήπεδο.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Νόρτζελαντ για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο συνεργάτης του Αντόνιο Κόντε τόνισε: "Κάναμε πολλές ευκαιρίες και παίξαμε αρκετά καλά, οπότε δεν μπορώ να μιλήσω για μισή ήττα. Από την στιγμή που δεν σκοράραμε πρώτοι, πάλι καλά που ισοφαρίσαμε. Θα μπορούσε να είχε πάει πολύ χειρότερα το ματς".

Για το γεγονός πως η Γιουβέντους δεν είχε την απόδοση που περίμεναν οι οπαδοί της, ο Αλέσιο δήλωσε: "Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα δεν έπαιξε καλά. Δεν ασκήσαμε την πίεση που ήθελα, δεν ήμαστε καλοί. Θα έλεγα πως στο πρώτο ημίχρονο δεν κατεβήκαμε στο γήπεδο. Αντίθετα στο δεύτερο, ανέβηκε η απόδοση μας και παίξαμε όπως θα έπρεπε. Κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε. Η διαφορά δυναμικότητας φάνηκε έντονα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά μόνο αυτό δεν έφτασε. Έπρεπε να αποδείξουμε πως είμαστε το φαβορί έχοντας καλύτερη απόδοση σε όλη την διάρκεια του αγώνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα