Άλλοι διαδηλώνουν και άλλοι κάνουν μπάνιο με τη φύλαξη της αστυνομίας! (ΦΩΤΟ)

23:06 21/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ένας μικρός πόλεμος έχει ξεσπάσει στη Βραζιλία για την πώληση σε ιδιώτες ενός από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα πετρελαίου της χώρας, το Libra. Ωστόσο, αυτό δε φάνηκε να πτοεί κάποιους Βραζιλιάνους που δε θεώρησαν ότι θα έπρεπε να χάσουν το μπάνιο τους γι' αυτό!

Τι κι αν λίγα μέτρα πιο κει οι εργάτες στην πετρελαιοπαραγωγή της Βραζιλίας συγκρούονταν με αστυνομικούς στη διαδήλωση που έγινε κοντά στο ξενοδοχείο, όπου δημοπρατούνταν

το κοίτασμα.

Οι λουόμενοι της παραλίας που βρίσκεται μπροστά από το ξενοδοχείο κατέβηκαν κανονικά για το μπανάκι τους και μάλιστα είχαν έναν περίπου χίλιους αστυνομικούς να τους φυλάνε με πλήρη εξάρτυση!

Οι εργαζόμενοι στην πετρελαιοπαραγωγή που απεργούν εδώ και μέρες ζητούν τη ματαίωση της ανάθεσης της εκμετάλλευσης του κοιτάσματος, αλλά και μεγαλύτερους μισθούς.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους των εργατών, η κινητοποίησή τους έχει οδηγήσει σε μείωση την παραγωγή της Petrobras, της εθνικής πετρελαϊκής εταιρείας.

Η απεργία ξεκίνησε ήδη από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης τοπική ώρα και στα 12 διυλιστήρια της Petrobras. Πάντως, η ίδια η εταιρεία υποστηρίζει ότι έχει εναλλακτικά σχέδια και πως μπορεί να αντέξει απεργίες με διάρκεια έως και δύο εβδομάδων.

Κι όλα αυτά κατά το μήνα που η βραζιλιάνικη πετρελαϊκή εταιρεία γιορτάζει τα εξήντα χρόνια λειτουργίας της.

Keywords
Τυχαία Θέματα