«Δραπέτευσε» από τα Γιάννενα ο Πανιώνιος

21:28 21/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 8η αγωνιστική

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Οι Ζωσιμάδες"

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χ.Καλογερόπουλος

Ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες του ΠΑΣ και παίζοντας οργανωμένα πήρε μια μεγάλη νίκη στα Γιάννενα με 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν μια φλύαρη υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς

και πλέον μετά και από αυτή την ήττα ίσως να προχωρήσουν σε αλλαγές.

Μοιρασμένο το πρώτο μέρος με τον Πανιώνιο να παίζει πιο προσεκτικά. Ο ΠΑΣ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τον χώρο που του έδωσε ο αντίπαλος και απειλούσε μόνο με σουτ όπως αυτό του Κοροβέση στο 19'. Ο Βίλα στο 30' είχε επίσης μια καλή προσπάθεια με τον Γιαννακόπουλο να διώχνει. Ο Πανιώνιος απέιλησε στο 35' με σουτ του Μενδρινού και δύο λεπτά μετά "πάγωσε" τους Ζωσιμάδες. Κολοβέτσιος και Τζημόπουλος μπερδεύτηκαν με την μπάλα να πηγαίνει στον Ντούνη ο οποίος πλάσαρε σωστά και έκανε το 0-1.

Ο ΠΑΣ μπήκε δυνατά την επανάληψη αλλά και πάλι δεν μπορούσε να διασπάσει την οργάνωση του Πανιωνίου. Στο 66' πάντως οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Βισέντο βγήκε μόνος του με τον Γιαννακόπουλο αλλά δεν κατάφερε να τον πλασάρει. Ο Ίλιτς στο 74' εκτέλεσε απευθείας φάουλ με τον γκολκίπερ του Πανιωνίου να λέει όχι. Η πίεση του ΠΑΣ συνεχίστηκε έως το τέλος αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε. Μάλιστα στο 93' ο Πανιώνιος είχε δοκάρι σε σουτ του Μαρουκάκη.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Σάββας Παντελίδης): Βελλίδης, Ντάσιος (64'Στρούνα), Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Λίλα, Κεϊτά (46'Βισέντο), Βίλα, Τσουκαλάς, Κοροβέσης (79'Κρητικός), Ίλιτς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Παντέλης): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης Κολουχέρης, Κούρος, Καλτσάς, Μητρόπουλος, Ντούνης (64'Κολοβός), Μενδρινός (79'Λαμπρόπουλος), Αραβίδης, Γιάννου (87'Μαρουκάκης).

Keywords
Τυχαία Θέματα