Άλογο και γυναίκα στην κινούμενη άμμο(ΦΩΤΟ)

21:52 28/2/2012 - Πηγή: AEK365

Τρεις ολόκληρες ώρες έμεινε μέσα στη λάπση μια γυναίκα, στην προσπάθειά της να βοηθήσει το αγαπημένο της άλογο, το οποίο είχε πέσει σε μια τεράστια λακούβα με λάσπη, η οποία γέμιζε νερό και υπήρχε πιθανότητα το έδαφος να υποχωρήσει και να πνιγούν.

Η νεαρή μητέρα Νικόλ Γκράχαμ είχε βγει βόλτα με την κόρη της και τα άλογά τους κατά μήκος της ακτής στο Γκίλονγκ της Αυστραλίας. Ξαφνικά ο 18χρονος Άστρο βυθίστηκε στη λάσπη, όπως και το μικρότερο άλογο που ίππευε η κόρη της Νικόλ. Ωστόσο, το μικρό άλογο με την κόρη της μπόρεσε αμέσως

να βγει από τη λάσπη με τη βοήθεια της Νικόλ. Δε συνέβη ωστόσο το ίδιο με τον Άστρο, ο οποίος ζυγίζει μισό σχεδόν τόνο και είχε κολλήσει στη λάσπη.

Η γυναίκα μπήκε στη λακούβα, αλλά στην προσπάθειά της να ξεκολλήσει το άλογο βυθιζόταν και αυτή όλο και περισσότερο στη λάσπη. Η κόρη της Νικόλ έτρεξε αμέσως στο αυτοκίνητο και κάλεσε σε βοήθεια. Οι διασώστες χρειάστηκαν τρεις ώρες για να απεγκλωβίσουν τη γυναίκα και το άλογο, αλλά τελικά και δυο είναι σώοι και αβλαβείς.

Η Νικόλ έχει περισσότερα από 10 άλογα και είναι οδοντίατρος αλόγων, αλλά όπως λέει παρά τα τόσα χρόνια που κάνει ιππασία ποτέ δεν έχει ζήσει κάτι τέτοιο.

«Ήταν τρομακτικό. Ακόμα πιο αποκαρδιωτικό ήταν να βλέπω το άλογο μου να παλεύει και να είναι εξουθενωμένο», είπε η Νικόλ μετά το τέλος της περιπέτειάς της.

Keywords
Τυχαία Θέματα