Στην Άρσεναλ ο Ποντόλσκι

21:41 28/2/2012 - Πηγή: AEK365

Στο Λονδίνο, φαίνεται πως... προσέχουν για να έχουν. Έπειτα από τις δηλώσεις του Ρόμπιν Φαν Πέρσι περί ξεκαθαρίσματος στο θέμα της συνεργασίας του με τους «κανονιέρηδες» στη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, οι άνθρωποι της Άρσεναλ δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια!
Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Bild», ο Λούκας Ποντόλσκι αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ από το καλοκαίρι και έχει ήδη συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου με την ομάδα

του Αρσέν Βενγκέρ! Η αρνητική κριτική που του ασκείται διαρκώς από τον γερμανικό Τύπο και τα παράπονα του ποδοσφαιριστή για υποσχέσεις που δεν κρατήθηκαν από τους ιθύνοντες της Κολωνίας, τον φέρνουν ένα βήμα μακριά από το «Έμιρεϊτς»!
Εκεί, θα συναντήσει τον συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα της Γερμανίας, Περ Μερτεσάκερ, αλλά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, φυσικά θα πρέπει να υπάρξει και συμφωνία ανάμεσα στους δύο εμπλεκόμενους συλλόγους, από τη στιγμή μάλιστα που ο Ποντόλσκι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2013. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Bild», το ποσό της μεταγραφής ενδέχεται να ξεπεράσει τα 20 εκατ. ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα