Αλόνσο: Δεν θα αλλάξουμε για Ρονάλντο

16:07 25/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η Ισπανία αντιμετωπίζει την Πορτογαλία για τα ημιτελικά του EURO 2012 και οι Ισπανοί διεθνείς θα πρέπει να βρουν τρόπο να περιορίσουν την δράση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Τσάμπι Αλόνσο να υποστηρίζει πως αυτός και οι συμπαίκτες του δεν πρόκειται να αλλάξουν το στυλ παιχνιδιού για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τον διεθνή μεσοεπιθετικό.
Αναλυτικά τα

όσα δήλωσε ο Τσάμπι Αλόνσο σε συνέντευξη Τύπου
Για την παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Πορτογαλία: "Δεν έχουμε προγραμματίσει τίποτα, ώστε να περιορίσουμε τον Κριστιάνο (Ρονάλντο). Πάντα παίζουμε με το ίδιο αγωνιστικό πλάνο. Μπορούμε να κάνουμε μερικές αλλαγές, να είναι πιο κοντά οι γραμμές και να είμαστε πιο κοντά στον αντίπαλο, όπως κάνουμε σε κάθε αγώνα".
Για τις κριτική που ασκήθηκε από τον ιταλικό Τύπο στον τρόπο που παίζει η Ισπανία: "Δεν υπήρξε συζήτηση μέσα στα αποδυτήρια. Είμαστε σίγουροι ότι θέλουμε να συνεχίσουμε στην ίδια αγωνιστική φιλοσοφία ανεξάρτητα με τον αντίπαλο. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τα πάντα".
Για τους Ρονάλντο, Κοεντράο και Πέπε με τους οποίους είναι συμπαίκτες στη Ρεάλ: "Είναι πολύ δυνατοί και αυτό φάνηκε κατά τη διάρκεια ολόκληρης της σεζόν".
Για τον θάνατο του Μίκι Ροκέ: "Ήταν ένα σοκ για όλους. Ολόκληρη η ομάδα εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του. Είναι δύσκολο να πεθαίνει ένας αθλητής 24 ετών. Ήταν ένας φανταστικός άνθρωπος".

Από την μεριά του ο διεθνής επιθετικός Πέδρο σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα goal.com τόνισε για την... εξουδετέρωση του Κριστιάνο Ρονάλντο: "Ο Κριστιάνο (Ρονάλντο) είναι ένας φανταστικός παίκτης, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και χρειάζεται να τον λάβουμε σοβαρά υπόψη μας. Ωστόσο, νομίζω ότι ξέρουμε πώς να τον εξουδετερώσουμε. Θα χρειαστεί να περιμένουμε και θα δούμε τι θα συμβεί. Είμαστε σίγουροι για τις ικανότητές μας, αλλά θα είναι δύσκολα".

Keywords
Τυχαία Θέματα