Οζίλ: Αν παίξουμε όπως μπορούμε, πάμε τελικό

15:47 25/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η Ιταλία θα είναι αντίπαλος της Γερμανίας στον ημιτελικό της Πέμπτης για το EURO 2012 με τον Μεσούτ Οζίλ να υποστηρίζει πως η ιταλική ομάδα δίκαια έφτασε ως εδώ αλλά να υπογραμμίζει πως αν η Γερμανία παίξει όπως μπορεί τότε θα είναι αυτή που θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Κιέβου.

Σε συνέντευξη Τύπου ο διεθνής μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Η Ιταλία είναι μία δυνατή ομάδα κι έχει φτάσει δίκαια μέχρι εδώ. Πιστεύω όμως πως αν παίξουμε όπως πραγματικά μπορούμε, θα νικήσουμε τους Ιταλούς

και θα προκριθούμε στον τελικό. Δείξαμε απέναντι στην Ελλάδα πόσο δυνατοί είμαστε επιθετικά. Πιστεύω πως έχουμε κερδίσει το σεβασμό όλων. Ο στόχος μας είναι να φέρουμε τον τίτλο πίσω στη Γερμανία. Γι' αυτό είμαστε εδώ".
Για πιθανό τελικό Γερμανία-Ισπανία, ο Οζίλ δήλωσε: "Είδα το παιχνίδι της Ισπανίας με τη Γαλλία. Η Ισπανία είναι το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης. Όμως εμείς αυτή τη στιγμή είμαστε επικεντρωμένοι μόνο στην Ιταλία. Στο τέλος της ημέρας δεν έχει σημασία ποιον θα αντιμετωπίσουμε στον τελικό, αν καταφέρουμε να αποκλείσουμε την Ιταλία".

Keywords
Τυχαία Θέματα