Αλόνσο σε Ferrari: Είστε όλοι ηλίθιοι! (VIDEO)

13:16 8/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Φερνάντο Αλόνσο θα ξεκινήσει από την 5η θέση στο γκραν πρι της Μόντσα και χθες στην διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών ο Ισπανός πιλότος ήταν εκνευρισμένος και μάλιστα δεν δίστασε να βρίσει τους ανθρώπους της Ferrari όπως αποδεικνύει και το ηχητικό ντοκουμέντο από το team radio.
Συγκεκριμένα, όταν ο μηχανικός της Ferrari

είπε στον Αλόνσο να μείνει κοντά στον ομόσταβλο του, Φελίπε Μάσα, ο Ισπανός του είπε πως ο Μάσα είναι πολύ μακριά.
Με το χρόνο να κυλάει εναντίον του ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής που αναζητεί ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να παραμείνει στη διεκδίκηση του τίτλου είπε ξεκάθαρα στα ιταλικά «είστε όλοι ηλίθιοι Μάμα μία, καταστρέψατε τις δοκιμές μου».
Στις δηλώσεις του αρκετή ώρα μετά το τέλος των δοκιμών φάνηκε ενημερωμένος για το team radio, λέγοντας «δεν έβαλαν το τελευταίο team radio όπου είπα ευχαριστώ στην ομάδα, στον Φελίπε, ήταν όλα ιδανικά στο τέλος».
η Ferrari έδωσε άλλη ερμηνεία στο επίμαχο team radio. Ενημέρωσε τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους στο κέντρο Τύπου πως ο Αλόνσο είπε «πρέπει να τον αφήσουμε. Είστε ιδιοφυΐες», αναφερόμενος στο ότι βγήκε στην πίστα μπροστά από τον Νίκο Ρόσμπεργκ της Mercedes και όχι μιλώντας για την στρατηγική της ομάδας.
Μετά από αυτό το περιστατικό αποδεικνύεται πως πλέον η σχέση του Αλόνσο με την Ferrari δεν είναι και η καλύτερη δυνατή ενώ πρόσφατο είναι και το περιστατικό που σημειώθηκε στην Ουγγαρία όταν ο πρόεδρος της Ferrari, Λούκα ντι Μοντετζέμολο είχε επικρίνει δημόσια τον Ισπανό πιλότο για κάποιες δηλώσεις του.

Keywords
Τυχαία Θέματα