Η ελκυστική ΑΕΚ των μπαλαδόρων

11:19 8/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ των ΣΠΟΡ: Στο ωραίο ποδόσφαιρο που μπορεί να παίξει η ΑΕΚ με τους παίκτες που έχει στην μεσοεπιθετική γραμμή στέκεται η ΩΡΑ των ΣΠΟΡ. Με κεντρικό τίτλο «Μπαλαδόροι» κάνει ιδιαίτερη μνοία στους Ντακόλ, Πόποβιτς, Ανάκογλου, Πλατέλλα και Κορδέρο και τους χαρακτηρίζει εγγυητές για το ότι η ΑΕΚ θα παίξει ωραίο ποδόσφαιρο. Επίσης η

εφημερίδα ζητάει να πάρουν την σφυρίχτρα του διαιτητή Σφακιανάκη για το πέναλτι μαρς που δεν έδωσε στην Ενωση. Αναφορά γίνεται και στην παρουσία του Τίγρη σε μπουθ αλλά και του Πόλυ Χατζηιωάννου στα επίσημα.

SportDay: Η εφημερίδα με τίτλο «ΚΑΛΥΤΕΡΗ» πλέκει το εγκώμιο της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα αναφέρει πως η ομάδα του Δέλλα ήταν σούπερ στο τελευταίο εικοσάλεπτο αλλά είχε καλή παρουσία σε όλο το παιχνίδι. Επίσης σε ένα απόσπασμα αναφέρει: Ακόμα πολλοί θα αναρωτήθηκαν πως έτσι όπως αγωνίστηκε η Ένωση και με αυτό το ρόστερ που έχει, πέρυσι δεν θα κινδύνευε σε καμία περίπτωση. Τα πράγματα όμως δεν γυρνούν πίσω και η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να περάσει αυτά τα εμπόδια (Football League 2 και Football League).

Ο Τραϊανός Δέλλας έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του και στάθηκε κυρίως στην διάθεση που είχαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Ντ'Ακόλ, Κορδέρο, Πλατέλλας, Πόποβιτς και Ανάκογλου ήταν σαφώς οι καλύτεροι παίκτες των «κιτρινόμαυρων», με τους υπόλοιπους να ακολουθούν.

GOAL: Στη σημασία της προσπάθειας στέκεται η εφημερίδα στο χτύπημα της για την ΑΕΚ. Πλέκει το εγκώμιο της ομάδας του Δέλλα για την εμφάνιση της και τονίζει πως τόσο δυνατό αντίπαλο σαν την Ομόνοια δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει μέσα στη σαιζόν η ΑΕΚ και η χθεσινή της εμφάνιση δείχνει την δυναμική της.

Live Sport: Στο συμπέρασμα πως η ΑΕΚ είναι βελτιωμένη στέκεται η εφημερίδα που χαρακτηρίζει την ομάδα του Δέλλα ελκυστική για τον τρόπο παιχνιδιού της απέναντι στην ισχυρή Ομόνοια. Η εφημερίδα ξεχωρίζει τους Ντακόλ, Κορδέρο και Πλατέλλα σαν κορυφαίους της ομάδας ενώ κάνει ιδιαίτερη μνοία στις δηλώσεις του Δέλλα και του μεγάλου Τόνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα