Άλωσε το «Emirates» η Τσέλσι

16:47 29/9/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΡΣΕΝΑΛ- ΤΣΕΛΣΙ: 1-2
Γήπεδο: Εmirates
Κυρίαρχος του Λονδίνου η Τσέλσι, που πήρε το μεγάλο ντέρμπι με την Άρσεναλ (2-1) και παραμένει σταθερά πρώτη.
Η Τσέλσι απείλησε πρώτη στο 3' με ένα απ' ευθείας φάουλ του Λουίς, το οποίο μπλόκαρε ο Μανόνε, ενώ στο 13' ο Τσεχ δεν ανησύχησε από το σουτ του Ντιαμπί.
Η Τσέλσι ήταν καλύτερη και στο 20ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Μάτα εκτέλεσε ένα φάουλ, η άμυνα της Άρσεναλ δεν μπόρεσε να

διώξει και ο Τόρες από κοντά πλάσαρε τον Μανόνε.
Δύο λεπτά αργότερα μετά από κόρνερ της Τσέλσι ο Τζέκινσον έφυγε στην κόντρα, αλλά ο Λουίς έκοψε τον Ποντόλσκι πριν εκείνος σουτάρει, ενώ στο
Στο 23' ο Τόρες βγήκε μόνος με τον Μανόνε, αλλά καθυστέρησε και κόπηκε από τον Κοσιελνί, ενώ στο 28' η κεφαλιά του Ζερβίνιο δεν ήταν καλή και ο Τσεχ μπλόκαρε.
Ένα λεπτό μετά ακυρώθηκε γκολ του Τόρες ως οφσάιντ, ενώ η Άρσεναλ ανέβασε στροφές στη συνέχεια και ισοφάρισε στο 44ο λεπτό.
Ο Τσάμπερλεϊν βρήκε τον Ζερβίνιο μέσα στην περιοχή και ο Ιβοριανός με όμορφο γυριστό έκανε το 1-1.
Τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους ένα σουτ του Τόρες στο 45+3' με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.
Η Άρσεναλ μπήκε καλύτερα στην επανάληψη και στο 49ο λεπτό το πλασέ του Τσάμπερλεϊν πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Καθόρλα σούταρε από καλή θέση, με την μπάλα να μη βρίσκει στόχο.
Ωστόσο στο 53' η Τσέλσι ήταν εκείνη που πήρε ξανά το προβάδισμα.
Ο Μάτα εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Κονσιελνί βρήκε ελάχιστα την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.
Στο 59' ο Γκιμπς έβγαλε τη σέντρα, ο Ποντόλσκι έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Τσεχ απομάκρυνε εντυπωσιακά, ενώ στο 66' ο Λουίς έκοψε σωτήρια προ του Καθόρλα.
Τρία λεπτά αργότερα ο Ραμίρες έβγαλε γα τον Τόρες, αλλά η άμυνα της Άρσεναλ απομάκρυνε, ενώ στο 73' το σουτ του Ζιρού κόντραρε στον Λουίς, αλλά ο Τσεχ απομάκρυνε παρότι είχε φύγει αρχικά στην αντίθετη γωνία.
Στις καθυστερήσεις ο Ζιρού βγήκε μόνος του με τον Τσεχ αλλά σούταρε άουτ.
ΆΡΣΕΝΑΛ: Μανόνε, Τζένκινσον, Κοσιενλί, Βερμάελεν, Γκιμπς, Αρτέτα, Ντιαμπί (17' Τσάμπερλεϊν), Ράμσεϊ (67' Γουόλκοτ), Καθόρλα, Ποντόλσκι (67' Ζιρού), Ζερβίνιο
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κόουλ, Τέρι, Λουίζ (81' Κέιχιλ), Μίκελ, Ραμίρες, Μάτα (85' Μπερτράντ), Όσκαρ (73' Μόουσες), Αζάρ, Τόρες

BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα