Αμανατίδης: Στο τέλος δικαιωθήκαμε

22:43 10/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Περικλής Αμανατίδηςτεχνικός της Νίκης Βόλου υποστήριξε πως η ομάδα του ήταν ανώτερη από τον Ηρακλή στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και το τελικό αποτέλεσμα ήρθε ως απόρροια της συνολικής της απόδοσης.

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, σε όλη τη διάρκεια. Παίξαμε με τον ίδιο τρόπο και στα τρία παιχνίδια. Δικαιωθήκαμε στο τέλος γιατί πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε, ουσιαστικά. Σήμερα έπρεπε να δώσουμε μια μεγάλη μάχη», είπε αρχικά ο Περικλής Αμανατίδης και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αν δεν κάνω

λάθος, ο Ηρακλής δεν έκανε ούτε μία τελική προσπάθεια, εμείς κάναμε κάποιες φάσεις, πρέπει να βελτιωθούμε και δεν πρέπει να μας το κρύβει ο μανδύας μιας νίκης στο τελευταίο λεπτό».

Όσο για το που πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα του, σχολίασε: «Πρέπει να βελτιωθούμε και αν έρθει και κουμπώσει με την άλλη δουλειά που κάνουμε θα μας αλλάξει, πραγματικά, επίπεδο. Μέσα σε 8 μέρες ήταν το τρίτο ματς. Οι παίκτες κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια έχοντας δώσει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων κι αυτό είναι σημαντικό. Η Νίκη Βόλου πρέπει να βελτιωθεί σε ένα κομμάτι που έχει να κάνει με τη λειτουργία. Δεν ψήλωσε ξαφνικά. Κάποιοι κύκλοι της ομάδας δεν θα πρέπει να δείχνουν εμπάθεια. Το λέω για να μην κουράζονται άδικα. Αυτή είναι η δουλειά μας, δεν θα μας πει κανείς πώς θα την κάνουμε. Ο προπονητής, αυτός που σας μιλά, είναι που καθορίζει τα πάντα. Είναι τέτοιος ο χαρακτήρας μου και η φύση της δουλειάς μου».

Τέλος, σε ερώτηση για τον Γιάκομπ ανέφερε: «Ο Γιάκομπ ήρθε να βοηθήσει τη Νίκη Βόλου. Τον περιμένουμε να βοηθήσει παραπάνω, αν μπει σε αυτή τη διαδικασία τότε μπορεί να την υποστηρίξει. Αν δεν μπει όμως, τότε κανένας δεν θα μπαίνει στην εντεκάδα, ούτε ο Κωστάκης, ούτε ο Γιαννάκης, ούτε κανένας».

Keywords
Τυχαία Θέματα