Έριξε 10άρα η ΑΕΚ

21:43 10/10/2012 - Πηγή: AEK365

Έχοντας ως μεγάλους πρωταγωνιστές τους Δημήτρη Διαμαντόπουλο και Γιάννη Σίμωση, οι οποίοι σημείωσαν τέσσερα και τρία γκολ αντίστοιχα, ο ΑΟ Κέρκυρα επικράτησε σήμερα, Τετάρτη (10/10) του Ολύμπου, με το ευρύ 10-0, σε φιλικό αγώνα που έγινε στις εγκαταστάσεις του Πλάντραφου.

Ο Άκης Μάντζιος χρησιμοποίησε, κατά βάση, παίκτες με μικρότερο, έως τώρα, χρόνο συμμετοχής, καθώς και τον νεαρό, Γιώργο Γαρδικιώτη απ' την ομάδα Νέων. Και δεν μπορεί, παρά να έμεινε

ικανοποιημένος από την εν γένει εικόνα και τη διάθεση που έβγαλαν σ' όλη τη διάρκεια του ματς.

Το φιλικό διεξήχθη, υπό ψιλόβροχο, σε δύο ημίχρονα των 40', με τον Διαμαντόπουλο, να σημειώνει το δεύτερο (11'), το τέταρτο (43'), το πέμπτο (45') και το έβδομο γκολ (55') γκολ των Κυανέρυθρων και τον Σίμωση το πρώτο (7'), το τρίτο (28') και το όγδοο (61').

Ενδιάμεσα (52'), ο Μπουκουβάλας είχε σημειώσει το 6-0, ενώ την... ούγια θα υπέγραφαν οι Ζιάμπαρης (69', 9-0) και Κούδας (73', 10-0). Με το γκολ του «Ζια» να κερδίζει δίκαια τον τίτλο του απόλυτου highlight του ματς: σέντρα του Μπουκουβάλα από αριστερά και καταπληκτικό οριζόντιο «ψαλίδι» στην κίνηση, απευθείας στο απέναντι «παράθυρο».

Χρέη διαιτητή «εκτέλεσε» ο (άλλοτε ρέφερι στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ), Βασίλης Προβατάς

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ (Α. Μάντζιος): Στρατηλάτης, Γκούμας, Παπαδήμας, Αρμένης, Λάμπρου, Χαμπλ, Μπουκουβάλας, Τσοκάνης, Διαμαντόπουλος, Σίμωσης, Γαρδικιώτης. Έπαιξαν και οι: Ριγανάς, Ζιάμπαρης, Νάστος, Κούδας, Γεωργακόπουλος.

ΟΛΥΜΠΟΣ (Α. Πανδής): Αργυρός, Κονόμης, Κονισπολιάτης, Σπίνουλας, Τ. Παππάς, Μυρίλλας, Βλάσσης, Γραμμένος, Ιωνάς, Στρατηγός, Μπούας. Έπαιξαν και οι: Γκερέκος, Γκολόσης, Βουγιούκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα